2777
2789
عنوان

شروط ازدواج با توجه به سن

180 بازدید | 6 پست

من اصلا باورم نمیشد که من هرسال نسبت به سال قبل عقایدم عوض بشه

همیشه میگفتم نه من عقیده‌م برا همیشه همینه

تا ۲ روز پیش میگفتم شرایطم برا ازدواج اینه که طرف سالم باشه و شغل و قیافه  داشته باشه با فقط ماشین بقیه چیزا مهم نیست

مهم نیست پولش

مهریه نمیخوامو فلان

یا ۳ سال پیش حتی هیچ برام مهم نبود فقط میگفتم پسر باشه باهاش میسازم🤣🤣

الانکه ۲۱ سالمه میبینم خانواده مهمه خیلی هم مهمه

طرف خانواده داشته باشه

حقوق و شرایط مالی مهمه نمیگم اول کاری همه چی داشته باشه ولی درامدش باید درحد مطلوب باشه چراکه پسر میتونه با خریدوفروش و... درامدشو زیاد کنه میتونه اگه باعرصه باشه

اخلاق خیلی مهمه

قیافه مهمه

گذشتش مهمه

خداروشکر میکنم که خانوادم نزاشتن ازدواج کنم چون هرسال معیارهام پخته تر و عوض میشه

خلاصه اگه بچه این یا بچه دارید صبر کنید عاقل و بالغ شه بعد با فرد مناسب ازدواج کنه

واقعا قدر خانوادتو بدووون ک اجازه ندادن زیر ۱۸ ازدواج کنی

هرکسی همچین خانواده فهیمی نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاً همینه.

من ازدواج اولم ۱۷ سالگی بود پامو کردم تو یه کفش گفتم همینو می خوام چون قیافه و تیپ داشت ولی ما کجا و اونا کجا خودمو ۴ سال انداختم تو لجن،،،بعد فهمیدم چه چیزایی بوده که دقت نکردم حالا من از اونایی بودم که همه می گفتن جلوتر از سنت رفتار می کنی ولی همه اش الکیه سن میره بالا دیدگاه تغییر می کنه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

واقعا قدر خانوادتو بدووون ک اجازه ندادن زیر ۱۸ ازدواج کنیهرکسی همچین خانواده فهیمی نداره

آره واقعا قبلش فکر میکردم اینا خیلی سخت گرفتن ولی الان میبینم نه خیلی درحقم خوبی کردن

دقیقاً همینه.من ازدواج اولم ۱۷ سالگی بود پامو کردم تو یه کفش گفتم همینو می خوام چون قیافه و تیپ داشت ...

وای عزیزم🥺ان شاالله خدا برات بهترین هارو رقم بزنه در آینده