2777
2789

حالا یه خواستگار لال خیلی خوش تیپو با جنم و عرضه بردیم برا دختر خالم که سنش بالا رفته بود و خانواده خلافی داشت گفت هی من میخوام دوکلمه حرف بزنه دلم واشه لالو چه کنم هنوزم مجرده ۴۰ سالشه اون اقای لال ازدواج کرد بچم داره الان

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی لال بود؟

اره ولی منظورو میرسوند با حر کات مخصوصش 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
پولدارم بود

متوسط بودن ولی دختر خالم اینا فقیرن

تا زمانی که تنها هستی کم حرفی خیلی خوبه ولی در میان جمع عذاب آوره

ن تو جمع بهتره . بهتره ساکت باشی تا فک کنن احمقی  تا اینکه دهنت و باز کنی و مطمئن شن . کلا زیاد حرف نزدم ی مزیته