2777
2789
عنوان

کمک کنید یخچال خاموش شده چکارکنم

366 بازدید | 14 پست

تو روخدا بگید چکار کنم مهمون خونه مادرم بودم حواسم نبودم بطری آب خوردبه موتور یخچالش خاموش شده روشن نمیشه یخچال از این کوچیک قدیمی هاست نمیدونم چکار کنم جرات ندارم بهش بگم اخه الان سکته میزنه برا یخچالش ..الانم خابیده نمیدونم چکار کنم این وقت شب کلی هم خوراکی تو یخچالش،داره کسی میدونه کمکم کنه چطور روشنش کنم 

یخچال رو از برق در بیار تقریبا نیم ساعت یا یکساعت بعد بدون اینکه سیمو کج کنی مستقیم ببر بزن به پریز

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب ریخت یا بطری خورد به موتورش؟

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
یخچال رو از برق در بیار تقریبا نیم ساعت یا یکساعت بعد بدون اینکه سیمو کج کنی مستقیم ببر بزن به پریز

درست میشه از اون کوچیک قدیمی هاست از داخل ی جعبه کوچک داره شبیه جعبه تقسیم برق بطری خورد رو اون حواسم نبود الان خاموش شده

درست میشه از اون کوچیک قدیمی هاست از داخل ی جعبه کوچک داره شبیه جعبه تقسیم برق بطری خورد رو اون حواس ...

یخچال مااینجوری شدزنگ زدم یخچال ساز همینو گفت و درست شد با رستت یه تقه بزن به اون جعبه تقسن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بطری خورد

نگاه به موتورش بنداز ببین سوراخ یا نرفته داخل ؟ اگه دیدی این طور نیست احتمالا اتومات خاموش شده نیم ساعتی از برق بکشش بعد نیم ساعت باز بزن تو برق .. نگران نباش ان شاالله طوریش نشده 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
اره عزیزم الان از برق کشیدم دوشاخه اش

خوبه 

قبل زدن تو برق یه تقه بزن به جعبه تقسیم بعد سیمو مستقیم بزن تو برق

نگاه به موتورش بنداز ببین سوراخ یا نرفته داخل ؟ اگه دیدی این طور نیست احتمالا اتومات خاموش شده نیم س ...

الان از برق درآوردم شاید اتوماتش بهم ریخته ی نیم ساعت دیگه میزنم من خودم یخچال جدیدهاست اینجوری نیست ..ممنونم

الان از برق درآوردم شاید اتوماتش بهم ریخته ی نیم ساعت دیگه میزنم من خودم یخچال جدیدهاست اینجوری نیست ...

خواهش میکنم طوری نیست نگران نباشید 

اسی یخچال درست شد؟