2777
2789

افسردگی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این علامتو داشتم ازنشونهوهای افسردگی بود

وقطعا این ناراحتی ریشه درگذشتت داره

ریشه یابی کن

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من این علامتو داشتم ازنشونهوهای افسردگی بودوقطعا این ناراحتی ریشه درگذشتت دارهریشه یابی کن

چیکار کنم دقیقا؟ افسردگی دارم ولی هیچ وقت به خاطر همچین چیزی انقدر ناراحت نمیشدم

چیکار کنم دقیقا؟ افسردگی دارم ولی هیچ وقت به خاطر همچین چیزی انقدر ناراحت نمیشدم

من پیش مشاوررفتم اشنا بود

واینکه بهت بگم هیچ معجزه ای نمیکنه فقط گوش میده بهت حتی ممکنه بدتر روت اثربذاره هی یهت عیب بچسبونه

ولی روشایی که روت جواب میده

کوچک ترین کاری ک انجام میدی مثلا داری شکلات میخوری تمام تمرکزتو بذارروی مزش نرمی وسفتیش صداش

توی اتوبدس بهومنظره دقت کن و...

دراز بکش چشماتو ببند اعضای بدنتو یکی یکی از بالا به پایین منقبض کن

صندلی بذار جلوت وباآدم خیالی ک مدنظرته یا چیزی ک ناراحتت کرده سناریو بساز وبهش بگو که گثلا بخشیدیش ودیگه قرار تیست بخاطر آرامشت مثلا بهش فکنی

تمام اهنگلی غمگبنو ماک کن

فیلمای انگیزشی ببین  ببیبررررررررررنامه داشته باش

به موفقیت برس که من این چندوقته انقدر ازخودم راضیم ک خداروشکر میکنم

رها کن همه چیزرو

فقط بخاطر آرامشت...

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من پیش مشاوررفتم اشنا بودواینکه بهت بگم هیچ معجزه ای نمیکنه فقط گوش میده بهت حتی ممکنه بدتر روت اثرب ...

مرسی عزیزم 

چجوری کسایی رو ببخشیم که خیلی بهمون ضربه زدن؟ حتی اگه تصورم کنم و ببخشم حس میکنم نمیتونم از ته دل ببخشم. با اینکه بهشون فکر نمیکنم

باید چیکار کنم و چجور به تراپیست توضیحش بدم؟ میشه تاپیک قبل رو ببینی

ببین تراپیست تویه یک جلسه نمیتونه اونجور که باید کمک کنه ،جلسه اول بیشتر وقت میذاره تو و مشکلاتت رو بیشتر بشناسه ،هرچی توی ذهنته بگو بدون سانسور ،هر چی اذیتت میکنه ،از دل حرفات بعدا یهو میبینی یه نتیجه گیری کرد که فکرشم نمیکردی یکی از منشا های حال بدت باشه ،تاپیکتم الان نگاه کردم منم یه اینجوری بودم و هستم و البته که تو دورانی که از نظر روحی ادم تو فشاره این حس تشدید میشه ،بدون که این احساسات مقطعی ان ،راستی بعضی وقتا سبک زندگی مون هم عامل تشدید کننده ضعف های روحیه ،مثلا تا دیر وقت بیدار موندن و تنها کاری که انجام میدیم گشتن تو گوشیه و... در کل حتما مراجعه کن به یه روانکاو یا همون روانشناس بالینی 

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱
ببین تراپیست تویه یک جلسه نمیتونه اونجور که باید کمک کنه ،جلسه اول بیشتر وقت میذاره تو و مشکلاتت رو ...

اینم بگم که بعضیاشون اصلا کمک نمیکنن و خبره نیستن تو کارشون من خودم یه بار پیش یه شخصی رفتم ولی اصلااا کمکی نکرد ،تحقیق کن پیش یه ادم کار درست برو و بدون که تا خودت نخوای معجزه نمیشه و همینطور با یکی دوجلسه هم انتظار کاملا خوب شدن و ... رو نداشته باش چون این حال بد شاید به نظرت یهویی اومده باشه ولی در اصل سلسله اتفاقاتی قدم به قدم باعثش بودن 

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱