2777
2789
عنوان

بعضی وقتها هر چی تلاش کنی نمیشه

245 بازدید | 20 پست

تا حالا شده بخواین یه چیزی و درست کنید ؟ ببینید اصلا امکانش نیست و کلا نمیشه ،انگار گاهی خدا کلا نمیخواد ،براتون پیش اومده چند وقت برای چیزی ،زندگیتون ،تلاش کنید و همه چیز بدتر و بدتر بشه ،انگار گاهی نباید تلاش کرد باید پذیرفت و رها کرد 

اره همیشه همینطور بوده برام باز هم دست از تلاش نکشیدم ولی اخریش برام خیلی  سنگین بود که داغ تنها خواهرم بود فقط میخوام بدونم خدا کجاش عادل هست؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش کننهایت تلاشتبعد نتیجه مثبت رو تجسم کنبعد باورش کن بعد رها کن

نمیشه، باورت میشه همیشه همینطوری بودم باوجود تمام دردهام و ناممکنها امیدوار بودم و تلاش کردم و نسد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تلاش کننهایت تلاشتبعد نتیجه مثبت رو تجسم کنبعد باورش کن بعد رها کن

من دارم برای نگه داشتن رابطمون تلاش میکنم ولی انگار چون یک طرفه هست نمیشه من مدام تلاش میکنم و اون هیچ ،ممکنه اون چند وقت دیگه به کمک خانوادش بالا بره ولی اینم گمونم زمان بره و من دیگه بریدم 

بله ارتباط با دوستم، ولی هر قدر تلاش کردم بدتر شد، سه ماهه هر روز بدتر از قبل میشه

یهویی اتفاق افتاد منم شوکه شدم و هر قدر دلیلش رو پرسیدم یه جواب مسخره داد، نمیدونم هر کاری میکنم نه میتونم خودمو قانع کنم نه اونو

⁦⁩⁦
نمیشه، باورت میشه همیشه همینطوری بودم باوجود تمام دردهام و ناممکنها امیدوار بودم و تلاش کردم و نسد

الان من برای حفظ زندگیم هر روز دارم تلاش میکنم ولی چون فقط منم و طرف مقابلم هیچ کاری نکرده نمیشه که نمیشه 

اره همیشه همینطور بوده برام باز هم دست از تلاش نکشیدم ولی اخریش برام خیلی سنگین بود که داغ تنها خوا ...

منم مثل شما هم برای خانوادم تلاش کردم و تازه داشتم نفس میکشیدم یدونه خواهرم و خدا ازم گرفت و کلا تک و تنها شدم حتی یه خواهر داشتم باخاش درد دل میکردم اونم خدا ازم گرفت نه کی گفته خدا عادله؟ 

الان من برای حفظ زندگیم هر روز دارم تلاش میکنم ولی چون فقط منم و طرف مقابلم هیچ کاری نکرده نمیشه که ...

من دارم تاوان اشتباهات زندگی پدرومادرم رو مبدم و شدم یه حمال واسه‌شون این نهایت بی انصافی هست.

من دارم تاوان اشتباهات زندگی پدرومادرم رو مبدم و شدم یه حمال واسه‌شون این نهایت بی انصافی هست.

منم جون کندم یه خونه قولنامه ای خریدم براشون ،الانم دارم هزینه زمدگیشونو کمکشون میدم نمیشه که نمیشه