تا حالا شده بخواین یه چیزی و درست کنید ؟ ببینید اصلا امکانش نیست و کلا نمیشه ،انگار گاهی خدا کلا نمیخواد ،براتون پیش اومده چند وقت برای چیزی ،زندگیتون ،تلاش کنید و همه چیز بدتر و بدتر بشه ،انگار گاهی نباید تلاش کرد باید پذیرفت و رها کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تلاش کننهایت تلاشتبعد نتیجه مثبت رو تجسم کنبعد باورش کن بعد رها کن
من دارم برای نگه داشتن رابطمون تلاش میکنم ولی انگار چون یک طرفه هست نمیشه من مدام تلاش میکنم و اون هیچ ،ممکنه اون چند وقت دیگه به کمک خانوادش بالا بره ولی اینم گمونم زمان بره و من دیگه بریدم
اره همیشه همینطور بوده برام باز هم دست از تلاش نکشیدم ولی اخریش برام خیلی سنگین بود که داغ تنها خوا ...
منم مثل شما هم برای خانوادم تلاش کردم و تازه داشتم نفس میکشیدم یدونه خواهرم و خدا ازم گرفت و کلا تک و تنها شدم حتی یه خواهر داشتم باخاش درد دل میکردم اونم خدا ازم گرفت نه کی گفته خدا عادله؟