2777
2789
عنوان

امر خیره نیاز به مشاورتون دارم

259 بازدید | 23 پست

من حدود یک ماه پیش سنتی  با یه آقایی اشنا شدم هنوز ندیده بودیم همدیگرو داشتیم فعلا یکی دو روز تلفنی اشنا میشدیم ک سر یه موضوعی ازشون دلخور شدم و گفتم دیگه تمایل ندارم به ادامه آشنایی. ایشونم گفت مطمئنی گفتم اره گفت فک نمیکردم انقد غیر منطقی باشی و خلاصه ارزوی خوشبختی کرد و تمام ولی من خیلی از ته قلبم از ویژگی ها و شخصیتش خوشم اومده بود و یه جورایی ناز کردم. حالا امروز بعد حدود سه هفته از اون چت ها و خدافظی به من پیام دادن سلام و احوالپرسی بعدش گفتن بابت ماجرای انتقالیتون پیام دادم. انتقالیتون اوکی شد؟ من اداره اشنا دارم و این حرفا حالا قراره برام پیگیری کنن. بنظرتون این پیامش هدفشون برگشتنه؟ یا صرفا همون قضیه انتقالی هست چون همون اوایل هم بهم گقته بود اشنا داره واسه انتقالی میتونه کمکک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم وفتی میخواین آشنا شین توی رستوران خونه یا هر جایی که راحتین حرف بزنین نه تلفنی و چت چون سوتف ...

دقیقا سر همین موضوع گفتم تمایل به ادامه ندارم. 

گفتم ببینیم همو چون تلفنی سوتفاهم پیش میاد.گفت زود نیست؟ حس کردم خودشو میگیره تازه من نباید پیشنهاد میدادم

عکس با حضوری متفاوت بنظرم.کی معرفی کرده که سنتی ولی همو ندیدید.شاید حضوری همو ببینید اصلا خوشتون از ...

همکارم معرفی کرده از طرفی اشنای خیلی خیلی دورمون هم دراومد. ولی حضوری ندیدم همو هنوز

همکارم معرفی کرده از طرفی اشنای خیلی خیلی دورمون هم دراومد. ولی حضوری ندیدم همو هنوز

ایکدفعه اگه خواست ادامه بده بگو بهتره ابتدا ی بار حضوری تو کافه ای جایی ملاقات داشته باشیم.شاید اصلا جذب هم نشیم.