2789
عنوان

جای ابله مرغان عکس

1787 بازدید | 24 پست

یکی از آبله هارو حواسم نبوده ترکوندم الان گود شده شنیدم بعدش نمیشه کاری کرد جاش میمونه ینی؟

اگه از پماد فیبرینولایزین که برای بسته شدن زخمه استفاده کنم با ترمیم کننده میره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پماد ترمیم کننده زدم عاالی شدن…….حتی من زحماشو هم کندم بازم رفت

اسم ترمیم کنندتون چی بود 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

صورتمه

خسته نباشی 

زیر لب خاهرم اندازه ی نقطه بود حتی سیاهم شده بود اومد پیرهن عوض کنه زخمش اون سیاهه افتاد بازم جاش موند در این حد جدیه اوضاع

دیگه بهش عادت کن🌝 ماه ام چال و چوله داره دیگه

.

اسم ترمیم کنندتون چی بود

حقیقتش اومدم خونه مادربزرگم اینا تا چند روز ذیگه نمیریم 

ایمش و به یاد ندارم 

ولی اگه میتونید برید هایور مارکتا که لوازم ارایشی خارجی دارن و....ترمیم کننده مخصوص آبله مرغان هست 

محشره ببینید محشررر 

من آذر ماه سال پیش که رفتیم قیمتش ۶۰۰ یا ۹۰۰ بود

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

چه پمادی زدید اسمش چی بود همون موقع بعد زخم یا وقتی دوره بیماری تموم شد؟

حقیقتش اومدم خونه مادربزرگم اینا تا چند روز ذیگه نمیریم 

ایمش و به یاد ندارم 

ولی اگه میتونید برید هایور مارکتا که لوازم ارایشی خارجی دارن و....ترمیم کننده مخصوص آبله مرغان هست 

محشره ببینید محشررر 

من آذر ماه سال پیش که رفتیم قیمتش ۶۰۰ یا ۹۰۰ بود

بعد دوره بیماری 

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...