2777
2789
عنوان

آرکی تایپتون چیه

69 بازدید | 5 پست

من زنانم هراست مردانم هرمس 

خیلی مبحث جالبیه پارسال تابستون کتاب انواع زنان شینودا بولنو خونده بودم الانم انواع مردانشو 

خیلی شیرینه 

مردانه هرمس

زنانه یادم نیست مردونه خیلیی شبیهم بود

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
مردانه هرمسزنانه یادم نیست مردونه خیلیی شبیهم بود

برای من هرا خیلی بارزه آفرودیتمم نزدیکه ترکیبی از این دوتام تقریبا

ولی هرمس اونقداا بارز نیست ولی نسبت به آرکی تایپای مردانه ی دیگه بیش تر احساس هرمس بودن میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من هرا خیلی بارزه آفرودیتمم نزدیکه ترکیبی از این دوتام تقریباولی هرمس اونقداا بارز نیست ولی نسب ...

من بشدت بارزه اون

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
ولی خیلی مزیته آدام معاشرتی باشه من که این بعدم خیلی دوست دارم دختررر تو چقدر منی امضاتو خوندم الان ...

چه خوبببب

نه دیگه ابعاد منفی هم داره

ولی درکل دوستش دارم