2777
2789
عنوان

یه نصیحت درباره دانشگاه بهم بگید

4561 بازدید | 43 پست

نصیحت درباره دانشگاه میدونید؟ برای کسایی که تازه دارن ،یرن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط لذت ببر و شیطونی کن. شیطونی حتما با پسر نه ها. تو خوابگاه با دخترا کلی میشه خاطرات خوب ساخت

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

ترم اول اکیپ تشکیل نده و واردش نشو ، 

درساتو خوب بخون ،

با همه سلام و علیک داشته باش

دوست صمیمی تو دانشگاه معنی نداره و میتونه توی یک ثانیه رابطه تموم بشه 

پس اسرارتو به کسی نگو

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
تا اخرش هیچ موردی نیست از این پسرای دانشجو چیزی در نمیاد🤣

یعنی تو فیلما نشون میدن جزوه‌هاشون میریزه زمین و حین جمع کردنش عاشق هم میشن الکیه؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولش نه زیادی صمیمی شو با کسی نه از کسی بدت بیاد 

چون ممکنه طی زمان جاها عوض شن اونی که باهاش صمیمی بودی بشه دشمنت 

بعدم به پسرا محل نده 

یه سلامم زیاده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودم جزو ۲۰ درصد برترم

اما چطوری؟ باکسی صمیمی  نشدم اما درحد حرف با بقیه چرا...زندگیمو برای کسی تعریف نکردم

باهمکلاسی هم اتاقی نشو اگه خوایگاهی هستی

درس بخون

ترم اول جوگیرنشو

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛