2777
2789

با مهندسی صنایع میخای بری آموزش پرورش اخه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بله دبیری کار و فناوری

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم میشه.... ولی اگه شهر بزرگی برو نرم افزارا رو یاد بگیر درامدت ب شدت بیشتره

راستش 

گفتم معلمی سبک تره و تابستونا تعطیل

از طرفی دوسدارم استخدام پالایشگاه بشم 

بعد داشتم سبک سنگین میکردم ببینم کدوم بهتره از همه ی جوانب برای یه خانوم

اخه سرچ کردم بعد انگار بچه های فنی مهندسی نمیتونن ازمون بدنتعجب کردم چرا حسابدتری میشه ولی اینا نشه

چرا عزیزم جدیدا واسه کار و فناوری میگیرن. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

ببین عزیزم.... رشته خیلی توپ و باملاسی خوندی  و پالایشگاه خدایی دستو میبوسن... نمیدنم کجایی  ولی اگه شهر بزرگی لطفا ب فکر   معلمی نباش... 10ملیون حقوق   کلی اذیت و آزار ووووووو      معلمی خدایی سخته و میشه گفت   معلم خوب  هرلحظه درگیره

اخه سرچ کردم بعد انگار بچه های فنی مهندسی نمیتونن ازمون بدنتعجب کردم چرا حسابدتری میشه ولی اینا نشه

دفترچه آزمون 1403رو لود کن بخون

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.