2777
2789
عنوان

وضع مالی دختر در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه نه از لحاظ جسمی میتونم شاغل بشم نه روحی

وقتی مجبور باشم برم‌سرکار خیلی عصبی میشم

دست خودم نیست

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بنظرم اونایی که میگن مهریه نمیخوایم خیلی ساده هستن و برا خودشون ارزش قائل نیستننمونش هم تو تاپیک پرب ...

چندش تر از اینا اون خانومایی هستن که بعد ازدواج مهریه رو میبخشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

قبلا مردا میرفتن جنگ 

الان ننشون افتخار میکنه یه دو دول زاییده 

نر ایرانی کلا به درد دوستی هم نمیخوره چه ازدواج 

دوران پدرامون خیلی وقته تموم شده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من به شخصه نه از لحاظ جسمی میتونم شاغل بشم نه روحیوقتی مجبور باشم برم‌سرکار خیلی عصبی میشمدست خودم ن ...

هی خواهر

ماهم از مجبوری میریم

منم اگه خانواده حمایت گری داشتم ابدا نمیرفتم سرکار

ولی مجبورم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
جدیدا مردا اینجوری شدن که اگر قرار نیست زن خرج کنه خب میرم دختر بیست ساله میگیرم! قبلا نجابت و شخصیت ...

نه از جهت سن ، دختر کم سن نمیخوان ولی ازشون خوشم نیومده

چندش تر از اینا اون خانومایی هستن که بعد ازدواج مهریه رو میبخشن

امروز یه خانومی تاپیک زده بود شوهرش باهاش رابطه نداره و رابطه رو شرطی کرده فلان کارو بکن تا من بات رابطه داشته باشم

خرج خونخ رو بده  حقوقت رو بده

تاپای طلاق رفتن خانم گفت من مهریه رو میبخشم تو فقط بامن زندگی کن😳😐

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
امروز یه خانومی تاپیک زده بود شوهرش باهاش رابطه نداره و رابطه رو شرطی کرده فلان کارو بکن تا من بات ر ...

حقیر بدبخت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سلام

بنظرم کار کردم خانوم بیرون از خونه مشکلی نداره ولی بشرطی که توقع مخارج خونه ازش نباشه

در حد سرگرمی و ارتقای اجتماعی خوبه و این که یه پولی توی جیبش باشه تا برا هزینه های فرعی رو به شوهرش نندازه 

بالاخره الان با این شرایط مدیریت کردن هزینه ها سخته 

بدبختی من از پدرم شانس نیاوردم چی بگم

اتفاقا اگه پدر شما پشتتون بودن همسرتون همچین جسارتی نمی‌کرد که الا و بلا باید پا به پای من کار کنی خرجی بدی

امروز یه خانومی تاپیک زده بود شوهرش باهاش رابطه نداره و رابطه رو شرطی کرده فلان کارو بکن تا من بات ر ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 خب مهریه رو بزاره اجرا بگه تا بردم نشی نمیبخشم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊