2777
2789
عنوان

وضع مالی دختر در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظر خودم میگم

به نظرم دختر و پسر بهتره شاغل باشن جفتشون و بتونن باهم از پس زندگیشون بربیان. چون لازمه دختر برای خودش منبع درامد داشته باشه به عقیده من.

من خودم خیلی وقته که میبینم بعضی از پسرها ترجیحشون دختر شاغله و حتی برای دوستی هم ترجیحشون اینه والبته فقط بعضیا این طورین.

بحث مالی فقط نیست، چون فردی که شاغله دیدیش به خیلی مسائل بازتر میشه و روابط اجتماعیش گسترده تر میشه و ....

همه اینا رو درباره دختر بالای ۲۲،۲۳ گفتم.

به نظر من هم بخش عمده ای از خرج و مخارج برعهده ی مرد هست و اینکه زن بخواد خودش زندگی رو به دوش بکشه ...

دقیقا از نظر روحی هم آسیب میبینه و هم جسمی کلا زن دوس داره مرد براش تلاش کنه و خودش در رفاه باشه

جدیدا مردا اینجوری شدن که اگر قرار نیست زن خرج کنه خب میرم دختر بیست ساله میگیرم!

قبلا نجابت و شخصیت و اخلاق ملاک بود الان فقط این سه مورده برای ازدواج دختر: سن کم که تربیتش کنن! زیبایی! درآمد! 

من نظر خودم میگمبه نظرم دختر و پسر بهتره شاغل باشن جفتشون و بتونن باهم از پس زندگیشون بربیان. چون لا ...

خب میدونی متاسفانه اکثرا بخاطر دید دختر شاغل نیست که سراغش میرن

بخاطر پولشه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

احساس میکنم هی داره پیشروی میشه، هزینه جشن عقد با دختر، هزینه جهیزیه با دختر، هزینه سیسمونی با دختر، مهریه که نمیدن، الانم دنبال اینن نفقه هم دختر سهم داشته باشه، پر رو هستن به نظرم

دقیقا از نظر روحی هم آسیب میبینه و هم جسمی کلا زن دوس داره مرد براش تلاش کنه و خودش در رفاه باشه

مردهم اگر زن مخارج رو بده پررو و تنبل میشه 

بهترین نوعش اینه که همه چی نصف نصف باشه اگر کارای خونه نصف هست درآمدهم نصف باشه نه اینکه زن هم کارای خونه رو انجام بده هم سرکار بره هم بچه داری کنه و کلا جور زندگی رو بکشه اگر قرار براین هست همون مجرد خونه ی باباش میموند شرف داشت به چنین ازدواجی

متاسفانه این لفظ زن مستقل گند زده به ایران

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
احساس میکنم هی داره پیشروی میشه، هزینه جشن عقد با دختر، هزینه جهیزیه با دختر، هزینه سیسمونی با دختر، ...

بار داری و زایمان و بچه بزرگ کردنم با دختر🥺

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
احساس میکنم هی داره پیشروی میشه، هزینه جشن عقد با دختر، هزینه جهیزیه با دختر، هزینه سیسمونی با دختر، ...

بله متاسفانه خیلی از پسرا این طرز فکرشونه و واقعا پررو شدن

یه پسری میگفت اگر من برم سر کار هزینه زندگی رو تامین کنم همسرم چه چیزی برای ارائه به من داره؟!

متاسفانه این لفظ زن مستقل گند زده به ایران

مردای ایرانی ظرفیتش رو ندارن

والا من بخاطر مشکلاتم مجبور شدم برم سر کار

ابدا بخاطر این نرفتم که بخوام خرج شوهرو بدم

کسی که پول نداره خب زن نگیره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
مردهم اگر زن مخارج رو بده پررو و تنبل میشه بهترین نوعش اینه که همه چی نصف نصف باشه اگر کارای خونه نص ...

ببین هیچ وقت نمیتونه نصف شه شما نمیتونی چهار ماه و نیم باردار باشی چهار ماه و نیم هم شوهرت باردار باشه 

نمیشه شش ماه شما شیر بدی بدی شش ماه همسرت 

این برابری هم چرتی بود که مردای تن لش و فمنیستهای احمق مد کردن