2777
2789

چرا باهاش بودین بعد چجوری جدا شدین و اگه جدا شدین الان پشیمون نیستین؟

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
اره من باهرکی بودم دوستم داشت من خیلی نمیخواستمشون اخرم بلاکشون میکردم پشیمون نه نشدم. حالا خودم عاش ...

نگران نبودی ضربه میخورن؟ چکار میکردن که فکر میکردی خیلی دوست دارن

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نبودی ضربه میخورن؟ چکار میکردن که فکر میکردی خیلی دوست دارن

عزیزم دیگه وقتی یکیو نمیخوای برات اهمیتی نداره که طرف هربلایی سرش بیاد

مهم الویت خودت باید باشی 

از توجه و رفتارشون ادم متوجه میشه علاقه هست یا فقط حرفه

باهاش نبودم ولی یکی بود واقعا دوستم داشت ،همه جوره ثابت میکرد ولی چون از من کوچیک تر بود هیچ وقت نتو ...

خب چون باهاش نبودی دیگه عذاب وجدان نداری از دلشکستگیش

عزیزم دیگه وقتی یکیو نمیخوای برات اهمیتی نداره که طرف هربلایی سرش بیادمهم الویت خودت باید باشی از تو ...

خب مگه نمیگی کارماشو پس دادی😑😂

خب مگه نمیگی کارماشو پس دادی😑😂

فکر خودم همینه    ببین من کلا ادمی هستم که راحت ادمارو فراموش میکنم برام اهمیتی ندارن 

اگر برای تو خیلی مهمه سرنوشت ادما خب باید کم کم بهشون بی محلی کنی جواب اونا رو یکی در میون بدی یا دیر بدی ک بفهمن دیگه بهشون بی میل شدی

فکر خودم همینه ببین من کلا ادمی هستم که راحت ادمارو فراموش میکنم برام اهمیتی ندارن اگر برای تو خی ...

اره باید آماده ش کنم برای جدایی:(