2777
2789
عنوان

شما بودین چه احساسی داشتین

661 بازدید | 81 پست

سلام دوستان

فرض کنید برای یک اقا که رابطتون دوستانه هست یعنی ازدواج و پارتنر نیست.... یک هدیه پست کنید و بفرستین....

اول اینکه ۵ روز کلا ازتون خبری نگرفته و صحبت نکردین بعد ساعت ۱۲ شب پیام بده بیداری؟ زنگ بزنم؟

شما هم بگی نه نمیتونم صحبت کنم بعد بگه هدیه ات ظهر به دستم رسید میخواستم بهت زنگ بزنم صحبت کنیم کار پیش اند کارم همینجور طول کشید.....

و تشکر کنه بابت هدیه...

شما بودین چه احساسی بهتون دست میداد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هدیه بهش دادی یعنی دوسش داری ولی اشتباه میکنی بهش بها دادی چون به جز پس زدنت بعد یه مدت سودی بر ...

من باهاش سر سنگین صحبت کردم میگم چرا حس میکنم میزون نیستی؟! خوابت میاد؟ کاری داری؟

اصلا یک درصد کار خودشو زشت ندید.... 

من باهاش سر سنگین صحبت کردم میگم چرا حس میکنم میزون نیستی؟! خوابت میاد؟ کاری داری؟اصلا یک درصد کار خ ...

من این راهو رفتم اونقدری که نسبت بهش اشتیاق داشتم اون نداشت مثل کیس تو.نمیشه ادم کنار بذارتشون یا فراموششون کنه ولی متاسفانه کسی که نمیخواد ادمو نمیخواد دیگه. باورت میشه بعد یک سال گاهی اوقات اینقدر دلم براش تنگ میشه میرم از دور فقط یه لحظه ببینمش ولی چه فایده این درد بیدرمون دوا نداره

ناراحت میشدم. چون من برای اون طرف از انرژی روانی و مالی خودم هزینه کردم. تشکر و پر کردن باک انرژی آدم حداقل توقع هست تا برسه به جبران . احساس نادیده گرفته شدن و کم اهمیتی میکردم. بهتر است بیشتر از این  خودتون رو درگیر نکنید وقتی این همه هزینه روانی و مالی به خودتون تحمیل کردید و جواب در خور نگرفتید در نهایت  باعث کم شدن اعتماد بنفس آدم و خرد شدن شخصیت آدم میشه.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
بنظرم بیخیالش شو بهش بها دادی هوا برش داشته که مثلا خودشو مشتاق نشون نداده باهاش به جایی نمیرسی فقط ...

اخه ادم یعنی تا ۱۲ شب قدر یک پیام ی تشکر یا حتی ی ویس وقت نمیکنه؟!

سرش شلوغه قبول دارم ولی دیگ چقدر ک ۱۲ شب بگه زنگ بزنم؟!

اخه ادم یعنی تا ۱۲ شب قدر یک پیام ی تشکر یا حتی ی ویس وقت نمیکنه؟!سرش شلوغه قبول دارم ولی دیگ چقدر ک ...

مااین راهی که تورفتیو عزیزم آسفالت کردیم تهش غیرحقارت هیچی واسمون نداشت توهم نرو ازهمین اول

مااین راهی که تورفتیو عزیزم آسفالت کردیم تهش غیرحقارت هیچی واسمون نداشت توهم نرو ازهمین اول

همین الانشم کم بی احترامی ندیدم

میره کلا روزها خبر نمیگیره... الان بعد ۵ روز ا۲ شب بدون احوال پرسی میگه بیداری زنگ بزنم؟!

جالبه وقتی هم تحویل نمیگیرم میگه چرا میزون نیستی؟!!! یک درصد حالیش نیست چقدر کاراش بد بوده.....

همین الانشم کم بی احترامی ندیدممیره کلا روزها خبر نمیگیره... الان بعد ۵ روز ا۲ شب بدون احوال پرسی می ...

بخدا قسم دیدم نمونه این مورد روفقط باهاش پیر میشی همش تا یه پیام بیاد یازنگ میگی حتما خودشو ولی نیست بخدا موهات سفید میشه باهمچین آدمی همش چشم انتظاری هیچی اززندگیت نمیفهمی جدی میگم بهت خیلی جدی تمومش کن عمرتو پای این آدم نزار 

بخدا قسم دیدم نمونه این مورد روفقط باهاش پیر میشی همش تا یه پیام بیاد یازنگ میگی حتما خودشو ولی نیست ...

دقیقاااااا درست میگی

خیبی وقته همش اینجوریم

همیشه تعطیلاتم چشم انتظارم.... زندگیمو زهر کرده

دقیقاااااا درست میگیخیبی وقته همش اینجوریمهمیشه تعطیلاتم چشم انتظارم.... زندگیمو زهر کرده

آره میگم بهت که این آدما روحتی اگه دم مرگم باشی واسشون مهم نیست دیدم که میگم همه واقعیت روبهش بگو واززندگیت بندازش بیرون شاید تلاش کنه قانعت که بمونی (که نمیکنه )ولی تو هیچیو قبول نکن وتمومش کن ارزش خودت اعصابت روح وروانت بیشترازایناست که بخای بااین آدم سمی خرابشون کنی مث سم ذره ذره جونتو روحتو میگیرن بعدم میگن عه مگه چیکارکردم