2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر این موضوع ب یقین رسیدم ینی مطمئنم و شکی درش ندارم

تو چی؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

هر کسی دیدی داره و احساساتش فرق داره چرا پسر هم نیاز به توجه داره و همون پسری که مد نطرت هست رو میگم ، و بشخصه خودم از کم توجهی شاید سرد بشم ،هر کسی هر جور هست می‌تونه همونجور انتظار داشته باشه ،اون پسری خودش سرد رفتار می‌کنه تو هم اونطوری باش و بلعکس.

و اینکه هر کسی ظرفیتی داره و برای هر کسی نسبت به ظرفیتش

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

بی محلی کنی بی توجهی کنی جذبت میشن دوس دارن توجهت رو بدست بیارن واسشون میشه مدینه فاضله 

اما اگه این توجه بدست نیاد 

یا اگه بدست اومد ب مرور سرد میشن میفهمن انقدرم ارزششو نداشته 

پسر دختر هم نداره 

فقط سعی کنید تعادل داشته باشید

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

[QUOTE=346310895]پسر سالم دنبال توجهه. بی توجهی به پسر نرمال باعث میشه یا بره پشت سرشو نگاه نکنه، اگه مجبوره بمونه می ...[/QUOTE

جدی؟

یعنی سالم باشه دنبال بی توجهی نیس؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بی محلی کنی بی توجهی کنی جذبت میشن دوس دارن توجهت رو بدست بیارن واسشون میشه مدینه فاضله اما اگه این ...

همه اونطوری نیستن شاید بعضی پسرا اونطوری باشن یا دخترا ولی بعضی وقت ها بی توجهی باعث سردی میشه!!!

و با هر کسی باید مثل خودش و ظرفیتش بود و به همه نمیشه اون نسخه رو نوشت

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

همه اونطوری نیستن شاید بعضی پسرا اونطوری باشن یا دخترا ولی بعضی وقت ها بی توجهی باعث سردی میشه!!!و ب ...

دقت کنید نوشتم که ب مرور سرد میشن 

وقتی بدست نیاد یا اگه م بدست بیاد بی توجهی و بی محبتی سردی میاره

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند