یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سر این موضوع ب یقین رسیدم ینی مطمئنم و شکی درش ندارم
تو چی؟
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
هر کسی دیدی داره و احساساتش فرق داره چرا پسر هم نیاز به توجه داره و همون پسری که مد نطرت هست رو میگم ، و بشخصه خودم از کم توجهی شاید سرد بشم ،هر کسی هر جور هست میتونه همونجور انتظار داشته باشه ،اون پسری خودش سرد رفتار میکنه تو هم اونطوری باش و بلعکس.
و اینکه هر کسی ظرفیتی داره و برای هر کسی نسبت به ظرفیتش
اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.
[QUOTE=346310895]پسر سالم دنبال توجهه. بی توجهی به پسر نرمال باعث میشه یا بره پشت سرشو نگاه نکنه، اگه مجبوره بمونه می ...[/QUOTE
جدی؟
یعنی سالم باشه دنبال بی توجهی نیس؟
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....