مهندس_نفت مدیر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 عنوان شوهرم درخواست طلاق داده | مشاهده متن کامل بحث + 4462 بازدید | 89 پست اینترنتی درخواست طلاق داده بعد رفتیم ی مرکز مشاوره شناسنامه و کارت ملیمون روگرفت مرحله بعد چی میشه؟ایا نفقه ب من تعلق میگیره؟چونکه درخواست داد منم اومدم خونه پدرم دیگه 1403/04/25 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهندس_نفت مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 آخه دلیل طلاقتون چیه؟ فکر نکنید بعد طلاق حتما توآرامش هستیدا اقا درخواست طلاق داده خب پنهانکاره خسیسه ب حرف خانوادشه لجبازه منم ناراحت و عصبی میشدم
مهساr72 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 5380 یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین ؟ناشزه چیه؟خودش میگف بهتر نرومن نفقه نمیدم ناشزه زنیه ک تمکین نمیکنه اگه اینو اثبات کنه نفقه میتونه نده ولی مهریه سرجاشه
مهندس_نفت مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 برگرد بگو برای راحتی در عزاداری رفته بودم چرا برگردم مگه خودش درخواست طلاق نداده؟
951951 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 7437 چرا نباید خونه رو ترک میکردم ؟ شاید بگه شما خونه رو ترک کردی و عدم تمکین بزنه. نمی دونم. اینایی که گفتم رو از اونجایی می دونم که یکی از همکارامون برام پیش اومده بود
مهندس_نفت مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 ناشزه زنیه ک تمکین نمیکنه اگه اینو اثبات کنه نفقه میتونه نده ولی مهریه سرجاشه خب مثلا بیاد دادگاه بگه میخوام برگرده ولی من برنگردم؟اخه من اونجا بهم بگن برگردم برمیگردم
65تیر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9200 اقا درخواست طلاق داده خب پنهانکاره خسیسه ب حرف خانوادشه لجبازه منم ناراحت و عصبی میشدم برگرد بشین تو خونه ت حق وحقوقت رو کامل بگیر بعد
مهندس_نفت مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 برگرد بشین تو خونه ت حق وحقوقت رو کامل بگیر بعد اوووف خدا خودشو خانوادشو لعنت کنه خستم کردن نابودم کردن
مهساr72 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 5380 خب مثلا بیاد دادگاه بگه میخوام برگرده ولی من برنگردم؟اخه من اونجا بهم بگن برگردم برمیگردم تو اگه اینو گفت سوری برگرد و برو خونه پدرت و بیا و کارهای قانونیت بکن تا حق و حقوقت بگیری
mosialkazem عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 5545 چرا برگردم مگه خودش درخواست طلاق نداده؟ ربطی نداره! نفقه نداد درخواست الزام به پرداخت نفقه می دهید. دادگاه هم به نفعتان است.
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15449 خودم داغونم من ۲۴سالمه شوهرم ۳۶ همش میگم یعنی همسر بعدیش کی میتونه باشه یه بدبخت تر از تو...مهمه مگ
مهندس_نفت مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 شما با مردی ک خسیس وپنهانکارباشه ب حرف خانوادشم باشه زندگی میکنید؟
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11989 چند وقته ازدواج کردین؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
مهندس_نفت مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 82 یه بدبخت تر از تو...مهمه مگ بدبخت ترازمن 😂چرا؟
آقاآکامم عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 2529 خانما شماره مشاور حقوقی دارین رایگان باشه؟ وقتی درخواست داد برای تشکیل جلسه برای شما هم برگه احضار اومد!؟شوهر من میگه درخواست دادم چهارشنبه سه مرداد جلسه اس اما برای من چیزی نیومده ...سامانه ثنا هم دارم...راست میگه؟