2777
2789

واقعا افراد نابغه و نخبه افرادی خیلی موفق تر و باهوش تر از افراد معمولی هستن اونا همیشه پیروز میدان هستن ؟ همیشه افراد معمولی باید به نابغه ها ببازند یا تحقیر بشن ؟ خیر همیشه اینطوری نیست خیلی از اختراعات و کشف ها توسط افراد معمولی صورت گرفته بیلی گیست یه کشاورز بود پیودی پای که بهترین یوتیوبر دنیا بود تو کافه کار میکرد مستر بیست که بیشترین تعداد دنبال کنند رو توی یوتیوب داره بیکار بود و تصمیم گرفت یوتیوبر بشه و شد و خیلی افراد دیگه ...حتی نابغه ها هم برنده نیستن بلکه کسی تلاش میکنه برندس

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی نبودن خودت میگی نخبه خوب شغلشون ساده بوده ولی مغزشون نخبه بوده باید بحثت رو ثروت اشاره کنی افراد ثروتمند و ضعیف ،یعنی نخبه ها میتونن هم افراد فقیر باشن هم تو ثروتمند

یادمان باشد اگر خاطرمان تنهاشد
طلب عشق زهر بی سروپائی نکنیم
معمولی نبودن خودت میگی نخبه خوب شغلشون ساده بوده ولی مغزشون نخبه بوده باید بحثت رو ثروت اشاره کنی اف ...

نه اون افراد تلاش کردن خیلی هم زیاد

معمولی نبودن خودت میگی نخبه خوب شغلشون ساده بوده ولی مغزشون نخبه بوده باید بحثت رو ثروت اشاره کنی اف ...

واقعا درست نیست رونالدو با تلاش به اینجا رسیده اینو هنه میدونن

واقعا درست نیست رونالدو با تلاش به اینجا رسیده اینو هنه میدونن

عزیزم باید نخبه باشی که تلاش کنی جواب بده یه آدم خنگ هرچی تلاش کنه فایده ای نداره افسرده تر هم میشه

یادمان باشد اگر خاطرمان تنهاشد
طلب عشق زهر بی سروپائی نکنیم

مگه نخبه ها همیشه ثروتمندن ؟

اینکه اولش فقیر بودن پولدار شدن نشون میده چقدر نابغن(البته از راه درستش)

چند روز پیش داشتم برای اولین بار با ورد کار میکردم با خودم گفتم این بیل گیتس چه مغزی داشته برای اولین بار اینارو طراحی کرده نوش جونش هر چی ثزوت داره

واقعا خیلی تاثیرگذارتر از ایلان ماسک و استیو جابز و...بوده