2777
2789

من خودمم به شدت به برابری توی همه چیز اعتقاد دارم

توی خانواده خودمم هم همه زن های شاغلن و توی خرج کمک همراهی میکنن

ولی حس میکنم مردا دیگه دارن سواستفاده میکنن

به خصوص توی سایت زیاد دیدم ازشون

حس میکنم مردای ایرانی جنبه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از کسی سو استفاده میشه که اولا چیزی برای نفع بردن داشته باشه دوما اجازه بده

وگرنه خانوم اجازه نده کسی نمیتونه سو استفاده کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

همشون ن ،بهتره ماشاغلا موقع انتهاب دقت بیشتری کنیم ک طرف کسیه ندوخته باشه

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

آره عزیزم درسته

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
خب از کسی سو استفاده میشه که اولا چیزی برای نفع بردن داشته باشه دوما اجازه بدهوگرنه خانوم اجازه نده ...

اخه يه وقتا لطف زياد ميشه وظيفه ، هي زن از هندش مايه ميذاره ميگه براي شوهر و بچه مه ، بعد يه جا بخواد مثل هميشه نباشه مرده طلبكار ميشه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب از کسی سو استفاده میشه که اولا چیزی برای نفع بردن داشته باشه دوما اجازه بدهوگرنه خانوم اجازه نده ...

اخه چه جوری

تا الان انقدر زیاد تو شایت دیدم که کم کم خرج خونه رو کامل انداختن به گردن خانم

بعدش اعتراض هم که میکنن شروع میکنن به دعوا

تا کسی برای ظلم دیدن آماده نباشه، ظالم بوجود نمیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ما یه زندگی رسمی داریم که تابع قوانیه 

یه زندگی عرفی داریم که تابع عرفه 

یه زندگی زیرزمینی داریم که به این بحث ربطی نداره 

زندگی رسمی تو ایران هنوز تو چند دهه قبل مونده یعنی مرد کارای بیرون خونه و زن کارای داخل خونه 

زندگی عرفی که داره مسیر مدرنیزه و برابری رو می‌ره تا وقتی تبدیل به رسمی نشه از هر دو جنس تو زمینه های مختلف سو استفاده میشه چون ناقص اجرا میشه و تعادل از بین نیره

اخه يه وقتا لطف زياد ميشه وظيفه ، هي زن از هندش مايه ميذاره ميگه براي شوهر و بچه مه ، بعد يه جا بخوا ...

خب اون جا هم لطف و وظیفه رو نباید قاطی کرد و این هنر خانومه که نذاره این اتفاق بیفته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همشون ن ،بهتره ماشاغلا موقع انتهاب دقت بیشتری کنیم ک طرف کسیه ندوخته باشه

دقیقا 

من از اشناهامون دختره شاغل بود

اومدن خاستگاریش و دختره قبول کرد و ازدواج کردن

ولی گفت بعد از ازدواج نمیخوام کار کنم

اینا هم بدشون اومده

خیلی رو کار کردن دختره حساب باز کرده بودن

الانم میخوان به همیت خاطر طلاق بگیرن

اخه چه جوریتا الان انقدر زیاد تو شایت دیدم که کم کم خرج خونه رو کامل انداختن به گردن خانمبعدش اعتراض ...

خآنم قبول کرده که افتاده گردنش