2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها میشه بیاین کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 59 پست

من تجربیم اگه برمیگشتم عقب حتما ریاضی رو انتخاب میکردم چون این تجربی به اجبار خانواده بوده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=346295538]من بین ریاضی و تجربی موندم خیلی .فیزیکس زیادی سخته؟ فصل۳ ی شیمی دهمم میگن سخته ن؟[/ ...

مرررسییی

رشته ی ریاضی فیزیک سخته؟ خیلی گیج شدم .میگم شاید توانایی نداشته باشم .توانایی و کشش توی رسته ریاضی فیزیک رو نداشاه باسم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

تجربی ام

معایب :درسای به شدت سنگین و سخت داره 

باید شب بیداری بکشی 

قید تفریحات و اینا رو بزنی 

رقابت زیاد 

و خیلی از انسانی سنگین تره

خوبی ها:اگه خوب درستو بخونی آینده خیلی خیلی خوبی در پیش داری و رشته های تاپی داره و دستت برای انتخاب رشته شغل بازتره

ولی همه اینا به علاقت بستگی داره

معدلم ۱۹.۸۱ علوم ۲۰ ریاضی ۱۷(نوبت عصر بودم خیلی سخت بود🥲)

افرین علومو ۲۰ شدی؟ علوم نوبت صبح بودس؟

من معدلم شد ۱۹.۹۳.ریاضیم۱۸.۲۵. علومم۱۶.۷۵

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
قطعا همینطوره

آره تجربی مثلا ۳ ، ۴ درس داره ولی هر درسش خیلییی سخته من چندین نفر دیدم رفتن تجربی پشیمون شدن میخواستن تغییر رشته بدن برن انسانی . اگه ریاضیت قویه شاید بتونی موفق بشی تو تجربی 

تجربیم اره به احتمال زیاد همین رشته رو میرفتم ولی از اولش علاوه به نمره های خوب سعی میکردم برا کنکورم خوب بخونم 

البته شاید به رشته ریاضیم فک میکردم چون رتبه آوردن راحته تو رشته ریاضی و اینکه بورسیه میشن رتبه برترا 

مرررسیییرشته ی ریاضی فیزیک سخته؟ خیلی گیج شدم .میگم شاید توانایی نداشته باشم .توانایی و کشش توی رسته ...

خواسش میکنم 

و من به تو نمی تونم بگم می تونی یا نه خودت باید بفهمی اولا رشته ای که توش استعداد داری باید بری بعد سراغ علاقه به شخصه خودم کار رشته تجربی بیشتر دوست داشتم ولی توی حفظ کردن استعداد نداشتم دوما فکر نکن همه نابغه ان و نوه ی انیشتن هستن همه کسی هستن مثل تو می تونی مراکز استعداد یابی بری ببینی هوش ریاضی داری یا نه و درآخر کار شاخی نمی خواد بکنی فقط هر درس که دادن باید بخونی  

انسانیم به تجربی علاقه داشتم ولی ریاضیم به شدت ضعیف بود اومدم انسانی پشیمونم میرفتم فنی دوستام که رفتن هنرستان تو دوران دانش آموزیشونم درآمد دارن

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁