2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها میشه بیاین کمکک

380 بازدید | 59 پست

لطفاً بگین که چه رشته ای رفتین 

اگه برگردین دوباره همون رشته میرین یا نه

اگه از سختی ها و مزایای رشته تون هم بگین ممنون میشم 💕

بین دو رشته تجربی و انسانی موندم و فقط الان دارم منطقی تصمیم میگیرم هنوز نتونستم علاقه ام رو پیدا کنم و فقط چند روز وقت دارم،لطفا صادقانه بگین از وجهه ای که داره سختی هاش خوبی هاش و…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربیم از اولشم به خواست خودم نبود ولی انتخابش میکردم چون هر رشته ای میرفتم باید میخوندم از سختی هاش ...

من بین ریاضی و تجربی موندم خیلی .فیزیکس زیادی سخته؟ فصل۳ ی شیمی دهمم میگن سخته ن؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من بین ریاضی و تجربی موندم خیلی .فیزیکس زیادی سخته؟ فصل۳ ی شیمی دهمم میگن سخته ن؟

ریاضی خیلی سخت تر از تجربیه فیزیک خب حقیقتا ما معلم خوبی نداشتیم و هیچوقت اموزش نداد بخاطر همین برام سخت بود شیمی اوکیه خوندنیاشو بخون حل کردنیاش بد نیستن نسبتا اسونن و ریاضی هم عالیه

[QUOTE=346295538]من بین ریاضی و تجربی موندم خیلی .فیزیکس زیادی سخته؟ فصل۳ ی شیمی دهمم میگن سخته ن؟[/QUOT

شیمی رشته ریاضی و تجربی یکی دیگه آشی ای که اول و آخر باید بخوری والبته هر چی بخونی و وقت بزاری سخت نمیشه فیزیک هم برای رشته ریاضی یه فصل بیشتر داره و فیزیک هم اگر دوست داشته باشی و تمرین تکرار کنی حله 

تجربیم از اولشم به خواست خودم نبود ولی انتخابش میکردم چون هر رشته ای میرفتم باید میخوندم از سختی هاش ...

ممنون❤️،من یه مدت تصمیمم تجربی بود ولی خانواده به شدت مخالفت کردن و دلایل منطقی داشتن🌚🥲

ریاضی خیلی سخت تر از تجربیه فیزیک خب حقیقتا ما معلم خوبی نداشتیم و هیچوقت اموزش نداد بخاطر همین برام ...

متوجه جمله ی اول و اخرت نشدم عزیزدلممم.

گفتی ریاضی خیلی سختره بعد جمله ی اخرت گفتی ریاضی هم عالیه؟😕‌

کلاس فیزیک و ریاضی از الان شرول کردم دارم میرم.. شیمی هم نیازه برم؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍