میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ضعف سیستم ایمنی هست ؟ مادرم داشت با ورزش و دارو درمان شد
سرطان خون
به نیتت برات زیارت عاشورا هم میخونم ایشالا امام حسین شفات بده🥺
😭یا امام حسین
سرطان خون یکی از بیماری هاییه که درمان پذیره من چندنفر رو دیدم که خداروشکر خوب شدن خب شما تازه متوجه شدید که بیمار هستیدباید پروسه درمان طی بشه تا نتیجه بگیرید بعد خیلی مهمه که روحیه ت خوب باشه خودتو نباز باید قوی باشی اینروزا سخت میگذره ولی بالاخره میگذره فقط رووووحیه ت رو حفظ کن واسترس نداشته باش یکی از آشنایان بیماری شمارو داشت اون خیلی اوضاعش بد بود دیر متوجه شدن میگفتن امیدی نیس ولی ازبس که روحیه ش خوب بود خداروشکر کاملا خوب شد والان هیچ مشکلی نداره راستی توکل بخدا وتوسل به ائمه یادت نره من واسه شفای دخترم نتیجه گرفتم الحمدلله.
الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم