2777
2789
عنوان

کسی از بیمار های لوسمی هست

466 بازدید | 16 پست

تو این نی نی سایت

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای امضات🥺🥺برات صلوات فرستادم

دستتون درد نکنه😔

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

اطلاعی ندارم😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ضعف سیستم ایمنی هست ؟ مادرم داشت با ورزش و دارو درمان شد

سرطان خون

سرطان خون

آهان 

سرطان خون هم شنیدم درمان داره خون رو عوض میکنند انگار ولی هر چه سن پایینتر باشه انگار زودتر درمان میشه

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
به نیتت برات زیارت عاشورا هم میخونم ایشالا امام حسین شفات بده🥺

😭یا امام حسین

الان علم خیلی پیشرفت کرده اینو بدون برای هر چیزی درمانی داره 

چیزی که تو رو ممکنه از پا بندازه ناامیدی هست 

توکل به خدا کن علمم خیلی پیشرفت کرده از طب سنتی هم میتونی کمک بگیری 

-خدا

من پسرم رو گفتند شکمش آب آورده سرطان کبد تشخیص دادند همه 

ولی طب سنتی دارو داد آب شکمش تخلیه شد و دکترا حرفشونو پس گرفتند 

الآنم هنوز درحال خوردن دارو هست ولی الحمدالله از بحران عبور کرد 

-خدا

سرطان خون یکی از بیماری هاییه که درمان پذیره من چندنفر رو دیدم که خداروشکر خوب شدن خب شما تازه متوجه شدید که بیمار هستیدباید پروسه درمان طی بشه تا نتیجه بگیرید بعد خیلی مهمه که روحیه ت خوب باشه خودتو نباز باید قوی باشی اینروزا سخت میگذره ولی بالاخره میگذره فقط رووووحیه ت رو حفظ کن واسترس نداشته باش یکی از آشنایان بیماری شمارو داشت اون خیلی اوضاعش بد بود دیر متوجه شدن میگفتن امیدی نیس ولی ازبس که روحیه ش خوب بود خداروشکر کاملا خوب شد والان هیچ مشکلی نداره راستی توکل بخدا وتوسل به ائمه یادت نره من واسه شفای دخترم نتیجه گرفتم الحمدلله.

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم