2777
2789
عنوان

چه طور میشه از شوهر پول گرفت

283 بازدید | 19 پست

مردها متفاوتن نمیشه واسه همه نسخه واحد پیچید

بعضیا اول ماه یه پولی میدن به خانوم تا آخر ماه خودش خرج کنه ....

بعضیام اینطوری نیستن

بعضیا درامد خوبی دارن ولی حریصن یا اولویتشون پس انداز و سرمایه گذاری هست و درکی از نیازهای خانوم ندارن... فکر میکنن خرجای بیخود هست..

بعضیا با خانومشون مشکل دارن و روی همین حساب خرج نمیکنن... که باید مشکل حل بشه.‌.

بعضیا وضع خوبی ندارن ولی ادای مردای پولدار رو دربیارن و انتظارات خانوم رو میبرن بالا و این مشکل ساز میشه...

ولی چند تا نکته مهمه

وقت شناسی

وقت پول خواستن مهمه

وقتی خستس نیا بهش بگو بریم خرید یا پول بده

زیاد نخواه

وقتی یکباره یه پول زیاد بخوای، فکر بد میکنه یا میگه انگار من بانک مرکزیم پول چاپ کنم

پشت سر هم نخواه

این که حس کنه هر روز بیای بگی اینو میخوام... اونو میخوام... حس منفی میگیره...

به وضعیت مالیش توجه کن .... ممکنه حتی موقتی باشه و مثلا این ماه یه چک سنگین داره...

مدل خواستن دستوری و مردانه نباشه

بدون هماهنگی خرجی نکن که ناراحت بشه

بهش این حسو بده که اون قدر قوی و پولدار هست که بتونه واست هر چیزی بخره

بهش نگی به خاطر وضعیت بد مالی از خرید منصرف شدم.... 

نه نهایتا هم اگه اینطور شد بگو اینا موقتی هست تو به روزای اوج برمیگیردی... 

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پسرم هیچ وقت به دوست دخترم پول ندادم که حتی گرفتم ازش

اشتباه  نکن.....تو یه   دختری     

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اگه شوهره  پول داد،اونم  نرمال،نه   زیاد....ولی وسط دعوا گفت   تو به دید مالی بهم نگاه میکنی چی بگیم  دوستان؟؟( زن قانع و  فوق العاده ای هم باشید)

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بله دوستی یه رابطه سمی و بدون تعهد هست

و الا مرد ذاتا باید حامی و حمایت گر باشه

اگه پول میگیری یعنی هویت مردانه رو نداری

و داری ازش استفاده میکنی

خاک تو سرت

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اگه شوهره پول داد،اونم نرمال،نه زیاد....ولی وسط دعوا گفت تو به دید مالی بهم نگاه میکنی چی بگیم ...

بگو چون تو رو یه مرد قوی و حامی میدونم تو رو تکیه گاه زندگیم میدونم

اگه به تو باور نداشتم

اگه دوستت نداشتم

ازت چیزی نمیخواستم

بگو چون تو رو یه مرد قوی و حامی میدونم تو رو تکیه گاه زندگیم میدونماگه به تو باور نداشتماگه دوستت ند ...

ممنونم گلم😘😘😘