2777
2789
عنوان

17معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

191 بازدید | 9 پست

کتاب هارو حتما در دسترس بچه ها قرار بدین

و بذارین خودشون انتخاب کنن که کدومو بخونین

همین انتخاب کتاب خیلییی جذابه براشون

حالا شاید بگی ولی بچه ی من همه ی کتابارو پاره میکنه

خب طبیعیه دلبندم

۵ تا کتاب پاره میکنه ولی وقتی ببینه تو داری با لحن خوب میگی اشتباهه این کار... و ازون جمله های کلیشه ای که کتاب دوست ماس ..‌نباید پارشون کنیم  😂 دیگه اینکارو نمیکنه

کتابای بخت برگشته ی پاره شده رو هم دوتایی چسب کاری کنین بذارین پیش بقیه ی کتاب ها

عکس بالا اولین کتاب جگر زلیخا شده ی دخترمه دو سه تا صفحشو کلا از دست داده..ولی الان تو کتابخونشه و اتفاقا خیلی هم عزیزه براش

یهو هم نرین ده تا ده تا کتاب بخرین

کتاب ها رو به عنوان جایزه ی کار خوبش بهش بدین و لطفا خودتون بیشتر ذوق کنین

چون هدف این تاپیک ها فقط شادی بچه ها نیس😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من خیلی حرف زدم دیگه دو تا کتاب بعدی رو فقط ببینین😂

نچ نمیتونم حرف نزنم 😂

مجموعه داستان هاش خیلی جذاب اموزندس ..‌  

این سری کتابام خیلی داستانهاش نااازن ..‌ بین کتابای اموزنده این قشنگارو هم بخونین بچه کیف کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به تاپیک های قبلی هم سر بزن دوست من

خدا یارو نگهدارتون

عالیه عزیزم ،منم تو پیج اینستام کلی کتاب خوندم برای بچه ها دوست داشتین یه سر بزنید

خیلیم عالی

موفق باشید❤️

سلام ارسو جان . ممنونم از معرفیهات . میشه همراه معرفی بنویسی مناسب چه سنی هست . کتاب کار +۳ معرفی میکنی . به جز کودک باهوش من و حواستو جمع کن.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
سلام ارسو جان . ممنونم از معرفیهات . میشه همراه معرفی بنویسی مناسب چه سنی هست . کتاب کار +۳ معرفی می ...

سلام عزیزم 

کتابهایی که معرفی کردم تا الان کتابهایی بودن که واسه ی دخترم خریدم و‌ راضی بودم ازشون

تقریبا از ۳ سالگی شروع کردم و الان ۶ سالشه

کتاب کار های کومن ..انتشارات نردبان 

روشون رده سنی رو بزرگ نوشته..از ۳ سال هم شروع میشه

تو تاپیکهای قبلی عکساش باید باشه

تو کتابخونه ها اصولا قفسه ها طبق سن چیده شدن

یا نهایت اینه که از کتابدار کمک بخوای

خودت کتابهارو بخون..‌با توجه به روحیه ی کودکت و چیزی که میخوای از اون کتاب یاد بگیره براش تهیه کن ❤️