2777
2789

این ثبت نام ازمون علوم ورزشی برا چیههه؟

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.

بچه ها سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه آقا من این اطلاعی که گذاشتم یه صفحش اینجاست اونایی که دانشگاه فرهنگیان میخوان برن آزمون عملی تربیت بدنی این اصلا برای اون دسته از عزیزان نیست پس تویی که میخوای درواقع آزمون آموزش هنر بدی یی آموزش هنر قبول بشی و اینکه یا معلم ورزش بشی این اطلاع برا تو نیستش تو خب زمانتو توی سایت پی اس ای سایت ثبت نام دانشگاه فرهنگیان برات زده و کار به این ندارم هزینتم پرداخت کردی اما این برا دوستانیه که میخوام توی دانشگاه دولتی یعنی سراسری تحصیل کننده هستش اینا باید ثبت نام کنن تو این تایمی که گفته حالا روش و شیوشو گفته داخل اطلاعی است میتونید بخونید بعد این دسته از عزیزان یعنی کسانی که میخوان برن علوم ورزشی و آزمون های عملی هنر باید چهار سال داخل دانشگاه دانشگاه سراسری تحصیل کنن و تازه یک مدرک بعنوان کارشناسی یا لیسانس می گیرن هیچ جایی هم استخدام نمیشن یعنی استخدام رسمی و اینا نداریم بعد از چهار سال خوندن شما بعد میتونی حالا اگه بخوای وارد آموزش و پرورش بشی باید تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنی خب حواست باشه ظرفیت پذیرش هم خیلی کمه ول حواست به این مورد باشه این برا بچه های دانشگاه فرهنگییا نیست برا دانشگاه سراسری چهار سال میخونی کارشناسی می گیری بخوای وارد آموزش و پرورشهم بشی باید آزمون استخدامی رو شرکت کنی اینم گفتم توضیح بدم که در موردش اطلاعات داشته باشی چون تو هیچ جایی توضیح ندادن گفتن توضیح بدم بچه هام سوال کرده بودن

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بخون گلم

سلام مرسی از توضیخت 

من خب فرهنگیان اصلا ثبت نام نکردم اما میخوام تربیت بدنی بخونم یعنی ثبت نام کنم؟

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.
سلام مرسی از توضیخت من خب فرهنگیان اصلا ثبت نام نکردم اما میخوام تربیت بدنی بخونم یعنی ثبت نام کنم؟

این کلا از فرهنگیان جداست فقط حتما باید کنکور امسال شرکت کرده باشی اگه میخوای علوم ورزشی بخونی ثبت نام کن باز از تربیت بدنی هم جداست یه آزمون ورزش داره که ضریب ۱۲ داره هم اون مهمه هم تراز کنکور بعد تعداد کمی هم قبول میکنن اگه قبول شدی میری ۴ سال دانشگاه میخونی بعدش آزمون میدی اونم اگه قبول بشی معلم ورزش میشی...من خودمم میخواستم ثبت نام کنم پشیمون شدم

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃