2777
2789
عنوان

15معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

86 بازدید | 10 پست

سلام چطورین؟

چه خبر؟

خوش میگذره؟

خونواده خوبن؟

واسه بچت کتاب میخونی ؟

دوس نداره؟

خب حتما کتابای قشنگ انتخاب نکردی براش

بیا کمکت کنم

بعد مدتها چنتا دیگه کتاب معرفی کنیم دور هم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

برای چه سنی

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

سری کتاباب آملیا بدلیا

داستانهاش طولانیه تقریبا و واقعا مناسب تایم خواب بچه هاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چه سنی

از سه سال تا ۶ سال

کتابایی ک خودم واسه دخترم تو این مدت خریدم رو معرفی میکنم

الان تقریبا ۶ سالشه

تو تاپیکای قبلی واسه سن کمترم هس

این داستانهای فیلی و فیگی واقعا بامزن

فقط باید بلد باشی بخونیش

شخصیت سازی کنی و حتی اداشونم در بیاری

مخصوصا کتاب ماشین سواری.. خیلی خوش میگذره موقع خوندنش و بچه ها واقعا کیف میکنن

تقریبا دو هفتس هرشب دارم ماشین سواری میخونم😐😂

تو توضیحاتش کاملا مشخصه که چیو میتونی با این کتاب به بچه یاد بدی

بقیش تاپیک بعدی..‌ک حیف و میل نشن🤣

سلام

من از چند روز پیش دو تا کتاب گرفتم ۶۴ ص کامل رنگی چندتا داستان توش بود اموزشی 

اموزشای مختلف داشت نه گفتن و دوست داشتن بدن خودشون 

خیلی خوب بودند.

جنگل دوستی و ماجراهای خارخاری 

منم این دوتا را پیشنهاد میکنم.

سلاممن از چند روز پیش دو تا کتاب گرفتم ۶۴ ص کامل رنگی چندتا داستان توش بود اموزشی اموزشای مختلف داشت ...

ممنونم عزیزم

از سه سال تا ۶ سالکتابایی ک خودم واسه دخترم تو این مدت خریدم رو معرفی میکنمالان تقریبا ۶ سالشهتو تاپ ...

واسه ۴ماه میتونید کتاب معرفی کنید؟

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
واسه ۴ماه میتونید کتاب معرفی کنید؟

کتابایی که پارچه ای هستن یا اونایی که پلاستیکی هستن رو میگرفتم

یا کتابایی که فقط تصویر دارن .. تصاویر میوه ها حیوانات و اینا

البته واسه ۴ ماه باید تصاویر ساده تری باشه مث دایره و مربع و اینجور چیزا

به کتابخونه یه سر بزنین تو قسمت کتاب کودکش تنوع زیاده