2777
2789
عنوان

کیاالان خیابونن

464 بازدید | 38 پست

باورتون میشه طرف ماازهشت صب ریختن توخیابون سروصدا بابابخوابین کله صبحه حداقل ۱۰ یا۱۱ بیاید بیرون من ساعت پنج خوابیدم ۸ پاشدم روزیم ک نخوابم مث سگ میشم اه امروز فک کنم دیوونه بشم طرف شماچی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ خبری نیس منم دیر خوابیدم هفت بیدار شدم آخه بگو برا چی کله صبح بیدار میشی

همون دیگ خبری ک نیس میگرفتی  راحت میخوابیدی دختر خوشبحالتون وای فک کن ازهشت صب تق تق تمرین میکنن میکوبن باطبل بخداامام حسینم راضی نیست ک شمامردموازاربدید

ما مراسم تاسوعا از عصر شروع میشه

صبح و ظهر خیلی کم مراسم میگیرن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ما مراسم تاسوعا از عصر شروع میشهصبح و ظهر خیلی کم مراسم میگیرن

اینجوری خیلی خوبه دیگ ادم قشنگ استراحت میکنه واسه شب اماده میره بیرون اینجاازهشت میان میزنن تا ۳ بعد۳ ناهارمیدن بهشون میشه ۴ میرن خونه هاشون بخدا ۶ بیرونن 😑

شاید به خاطر گرما زود شروع کردن 

سمت ما سکوت مطلق 

تو مجازی دیدم گفتن کلی عملیات تروریستی خنثی کردن به همین خاطر مراسم خیابونی را لغو کردن فقط تو مساجد و حسینه ها شوهرم اجازه نداد بریم ببینیم واقعیه یا خیر 

اینجوری خیلی خوبه دیگ ادم قشنگ استراحت میکنه واسه شب اماده میره بیرون اینجاازهشت میان میزنن تا ۳ بعد ...

ما عاشورا از صبح شروع میشه نه تاسوعا 

اتفاقا من اعصابم خورد شده که چرا مراسم نیست برم😂💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تهران که خبری نیست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
شاید به خاطر گرما زود شروع کردن سمت ما سکوت مطلق تو مجازی دیدم گفتن کلی عملیات تروریستی خنثی کردن به ...

والااینا توگرماهم میزنن 😂انشالله ک بخیر بگذره و همیشه سلامت باشید عزیزم نترس ولی شوهرت راست میگ احتیاط کن خواهرنروبیرون