2777
2789
عنوان

وحشت کردم از حرفاش

3736 بازدید | 135 پست

خانمای متاهل ، یا حتییییی دختزخانمایی ک تو رالطه هستین ، ممکنه همچین حرفی؟ طبیعیه ؟

همسرم دیشب بهم گفت من خیلی خسته ام از زندگی باهات از جز و بحث کردنان و گریع کردنات ، هر روزم مریض میشی بیمارستانی همش زیر سرمی .

گفت من نیاز ب تنهایی و ارامش دارم میخوام رو خودم کار کنم 😳 ، یمدت لازم دارم تنها باشم😳😳😳

گفت با داداشش برم شهرمون اون یماه دیکه میاد و گفت نهایتا هفته ای ی تلفن میشه بزنم . و گفت تو دست و پام نباش این یماهو بزار ارامش داشتهباشم .

گفت اگ میخای مثل قبل بشم تو زندکی بهم این فرصتو بده . 

.

.

.

مگ میشه؟ مگ فیلمع؟ مک دوس دخترشم؟ 

نمیدونم از دیشب نتونستم یخابم 

همش دلم میجوشه . دیشبم باز حالم بد شد ، نیم ساعت حمله سنکین گذروندم ولی رفتم تو سالن ک بیدار نشه . 

اصن گریمم نمیاد . فقط بهت زده ام . ته قلبم یخ زده .

شاید من دارم خیلی بزرگش میکنم 

برا همین گقتم بپرسم ظبیعیه؟ شما تا حالا خودتون یا همسرتون این چیزو داشتبن؟ مگ میشه یهو یماه بیخبر اژهمسرش باشه ادم؟ میگم پیش اومده براتون؟ طبیعیه؟ 

چقدر حرفاش چرت و پرت بوده مگه زندگی مشترک شوخیه یکم حرفاش شک دار بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نه ضبط صوت بزار تو خونه وانمود کن رفتی یه جای خونه قایم شو فکر کنه رفتی 

کمدی زیر تختی جایی قایم شو ببین چه غلطی دازه میکنه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرفاش چرت و پرت بوده مگه زندگی مشترک شوخیه یکم حرفاش شک دار بود

منم هیمنو میخام بپرسم . 

من تا دهنمو باز میکنم میگ تو مزیضی غزغزویی دیوونه شدی همیشه حالت بده انرژی منفی میدی شلوغش میکنی 

الان میگم من شلوغش میکنم یا طبیعیه واقن؟

هم میتونه طبیعی باشه ، هم غیر طبیعی 

باید ببینی پشت این حرف و ناراحتی چه اتفاقاتی افتاده 

گاهی واقعا برای بازسازی ذهن این دوری لازمه ‌. گاهی بعدش تصمیمات بزرگ و حتی ناخوشایند میفته 

اول بگو قبل گفتن این حرفا بینتون چی شده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم هیمنو میخام بپرسم . من تا دهنمو باز میکنم میگ تو مزیضی غزغزویی دیوونه شدی همیشه حالت بده انرژی م ...

نه والا خودش مریضه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
هم میتونه طبیعی باشه ، هم غیر طبیعی باید ببینی پشت این حرف و ناراحتی چه اتفاقاتی افتاده گاهی واقعا ب ...

بخدا هیچی

یمدته دیوونه شده 

ینی نزدیک یساله 

تا دییر وقت بیرونه با دپستاش بدون اینک خبر بده 

یهو من تا چهارصبح منتظرم بیاد ، وقتی میاد میگم چرا خبر ندادی اخهعزیزه من 

میگ ولم کن یشب رقتم تفریح حالمو بهم میزنی چقد غر میزنی مگ چیشدع😳😳😳

من سر بسته میگم شما خودت متوجع شو ، دوماهه ک اصلا سمت من نمیاد یا پسم میزنه 🥀

من بخداااااکاریش ندارم 

نمیدونم چجور رفتاری باهاش داشتی ولی گاهی مرد هم نیاز به تنفس داره نیاز به یکم خلوت و تنهایی و سکوت و ...

کاش قبل از قضاوت کردن میپرسیدید خانم 

کاش ی زمینه فکری داشتید و میگفتید «نمیدونم چجور رفتاری باهاش داشتی»

کاش یمقدار با مزاعات ببشتری دز مقابل کسی ک مستاصل و درمانده شده صحبت میکردید .