2777
2789

چطوری از این حالت بیام بیرون؟

هییییچی نمیفهمم زندگی عادیم یادم نمیاد حتی بلد نیستم بخوابم خودمو گم کردم تو روقرآن هرکی در این مورد میدونه کمکم کنه واقعا نمیدونم از این حالت چطور بیام بیرون الان دو ماهه با این وضعیت دارم سر و کله میزنم همش دارم سعی میکنم به زندگی عادیم برگردم اما جداشدن از این حالت راحتی که بهم دست داده واقعا سختههههه خسته شدم انقد تلاش کردم😭😭

توروخدا اگه یه روانشناس یا روانپزشک خوب سراغ دارید بهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بگی چجوری

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خودمو گم کردم بین زمین و هوا معلقم اصلا نمیتونم بخوابم نمیدونم چی دوسدارم یا چی میخوام از زندگی. زما ...

اگه خودتو گم کردی چجوری تاپیک زدی واضح تر بگو از چه نظر گم کردی تفکراتت چجوریه الان در طول روز چیکار میکنی

اگه خودتو گم کردی چجوری تاپیک زدی واضح تر بگو از چه نظر گم کردی تفکراتت چجوریه الان در طول روز چیکار ...

ببین حالت عادیم رو گم کردم. درصد کمی هوشیاری برام مونده که با قدم زدن نمیخوام از دست بدمش