2777
2789
عنوان

بچه ها دهانویس برای مشکل و سختی و کارگشایی و همه چیز کسیو میشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست

یک بار ب لصرار یوی از آشنا ها ک میدید دارم تو زندگیم رجر میکشم دعا گرفتم برای اینک همسرم راضی ب طلاق بشه...

باورتون نمیشه من شب همون روز دچار تب و لرز شدید شدم و حس میکردم ک قشنگ ۴ نفر از دست و پاهام چسبیدن دارن میکشن انکار میخاستم نصف بشم هرچیم میخاستم داد بزنم نمیشد 

نگو دعا سنگین بوده تا مدت هاهم سنگینیش باهام بود نزدیکش نشید

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

به من یکی اینجا معرفی کردن طرف گفت دو میلیون میگیرن بختت رو باز میکنم بختت رو بستن با موی سرت و لباس زیرت دفن کردن گفتم خب باز کنی باز طرف بره ببنده چی؟ گفت نه من دورت حصار میکشم و فلان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یکی اینجا معرفی کردن طرف گفت دو میلیون میگیرن بختت رو باز میکنم بختت رو بستن با موی سرت و لباس ...

بعضیا موکل دارن هزینشون خیلی زیاده خیلی اما این خانوم اصلا تو کار اینا نیست موکلم ندارن دعاز قرانی میدن 

بگوبه خدایاحسین

سر خودم اومد

یکبار یه اتفاقی افتاد برام کارم کشید ب دعا نویس

گفت زیر فرش جایب ک میخابی رو چک کن اونجا برات طلسم انداختن

و یه وسیله هم وارد خونتون شده ک ن صاحب داره ن میدونید از کجا اومده 

پیدا کنید بندازید توالت

بخدا هر دو رو پیدا کردیم

اولی ک کلی کاغذ و اسم من و کلمات عحیب زیر فرش اتاقم بود

دومی هم یه چتر بود ک ۳ ماه بود خیلی عجیب تو خونمون بود و مال هیچکسم نبود

انداختیم دور مشکلم رفع شد

اینو ینی خودم با چشم خودم دیدم

[QUOTE=346272113]سر خودم اومد یکبار یه اتفاقی افتاد برام کارم کشید ب دعا نویس گفت زیر فرش جایب ک میخابی رو چک کن او ...[/QUOTخدالعنتشون کنه والاالان ماچندسالیه فقط توبلاوبدبختیم منم شکم به اینجورچیزامیره مگه میشه اینهمه گرفتاری وبدبختی

دعا اگه قرانی باشه توش اراده خدا نستحکمه واس بدبختی کسی دعا نمیده این خانوم

من روی صحبتم باخانومی ک معرفی کردید نبود

دوستمون گفت چرت و پرته منم جوابشو دادم

دعا ها و طلسم های سیاه حقیقت داره و خیلیا هم طرفدارشن متاسفانه

و با دعای قرانی متفاوته

خیلی بد بود خیلی من حضور اون چهار نفر رو کاملا حس کردم

میفهمم چی میگی منم قبل این خانوم رفتم پیش یه اقایی برای دعانویسی ایشون دعا بم دادن برای بازگشایی مال  گفت یه نخ بهت میدم ببند رو فرمان ماشین شوهرت من از وقتی بستم کلا همچی برعکس شد تا اینکه تو روستای مامان بزرگم بکی بم این خانمو معرفی کرد قیمتش هم کم بود هم اینکه بم دعا داد تو اولین هفته شوهرم تونست ماشینشو بفروشه و یه ماشین دبگ بگیره چون مشتری داشت ماشینش ولی هر دفعه دبه میکرد یارو یهو شب زنگ زد گفت میخوام ماشینو یه مدتم شوهرم بیکار بود به لطف خدا رفت سرکار

[QUOTE=346272113]سر خودم اومد یکبار یه اتفاقی افتاد برام کارم کشید ب دعا نویس گفت زیر فرش جایب ک میخ ...

دعا نگیر ک ممکنه سنگین باشه

ولی یه باطل نامه بگیر بنداز تو آب و اکن آب رو بپاش ۴ گوشه خونت ک اگ چیزی هست باطل بشه