2777
2789

اگه خوایتید معرفی کنم دعا نویسه من خالم برای خودش گرفت جون شوهرش بی نهایت پرخاشگر بود و بد دهنو دست بزن داشت الان ببینیش مثل موش شده خالم واقعا راضی بود خودمم برای درسم گرفتم واسه پیشرفت و اینا خیلی راضی بودم به یه خانم بارداری هم معرفی کردم کهخیلی راضی بود اگه خواستید معرفی کنم بهتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامنم میگم چرته‌ ولی بعضیاخیلی توبحرشن انگارجوابم میگیرن

ببین عزیزم دعای قرانی جوابشو خیلی زود میگیرن اما بقیه دعاها با موکل انجام میشه اون زندگیو میبنده کلا

دعای قرانیه عزیزم چرت و پرت چیه

همین قرانی ها هم هر کسی بلد نیست درستش زو بنویسه و یا بلدم باشه بابد خیلی ادم پاکی باشه و حتی تموم اینا باشه بیشتر از ۴۰ روز دوام نمیاره

ببین عزیزم دعای قرانی جوابشو خیلی زود میگیرن اما بقیه دعاها با موکل انجام میشه اون زندگیو میبنده کلا

عزیزم معرفی میکنی همسرم یه کارایی کرده قشنک نحسی تو زندگیمونه دور کرد اون چیزا رو ولی ...

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بم پیام بده عزیزم

درخواست دادم گلم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من اهل دعا و اینا نیستم کلا و خیلیم میترسمولی با چشام دیدم بعضیا چجوری با دعا کار راه میندازن یا کسی ...

دعا اگه قرانی باشه توش اراده خدا نستحکمه واس بدبختی کسی دعا نمیده این خانوم