2777
2789

به هر چی که میدونید 

به هر چیزی که اعتقاد دارید 

خدا رو قسم بدید

دختر خوشگل من

سلین من حرف بزنه

خدایا دارم سکته میکنم از فکر و خیال 

اختلال پردازش شنیداری داره

یا خانم حضرت رقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💛💛اسمشونو یادداشت میکنم زیارت عاشورا و نماز حضرت عباس مبخونم به نیتشون😇🙏🫂💛

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

بحق سه ساله امام حسین(ع)

بحق لحظه شهادتش

انشالله  ب ابروی عزیزدردانه  امام حسین(ع) خداشفاش میده🫂🤍

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خدایا چیزیش نباشه انشاالله🥲

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
سلام عزیزم انشاالله ب حق امام حسین (ع) تو این شبها گرفتاریت حل بشه اصلا صحبت نمیکنه یا توی صحبت کردن ...

واضح نیست جز من کسی نمیفهمه

دلم کبابه وقتی انقدر دوست داره با بچه ها بازی کنه اما میکن ما باهات دوست نیستیم نمیفهمیم چی میگی 

غصه میخوره میگه مامان بچه ها با من دوست نیستن

خدا خیر دنیا و اخرت رو بده بهت

قربونت بشم مامان مهربون بد به دلت راه نده بسپارش به رقیه دختر امام حسین 😇حتما معجزشو میبینی❤️‍🩹😍❤️🌿

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

عزیزم یه گروه هست ک از کل ایران عضو هستن توی ایتا . همه ازش معجزه دیدن. گروه سفینة النجاه باقیات الصالحات.   ب دلم افتاد ک عضو بشی .کار خیر انجام میدن .کلی آدم توش عضوه مبلغ ثبت نام میزنن و پول رو خرج امور خیریه و آزادی زندانی و جهیزیه و غذا بردن مناطق محروم .و..‌ ایناس. هرکی عضو شده معجزه دیده. پیشنهادمه ک عضو بشی و نذر گروه کنی پناه بر خدا