2777
2789

توروخدا برای خالم دعا کنید اسمش ربابه ست توروخدا شاید امام حسین صدای شمارو شنید خالم بچه ۹ ساله داره امشب جوابش کردن سرطان داره ازتون خواهش میکنم الهی که به حق این شبا همتون سلامت باشید 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حق حضرت ابوالفضل به حق اباعبدالله الحسین حاجت روا بشید به حق اهل بیت و حضرت مهدی به حق حضرت ام البنین به حق حضرت علی اصغر و حضرت علی اکبر، حضرت زینب حالش خوب بشه به حق عظمت و بزرگی الله شفا بگیره 

براشون آیت الکرسی خوندم 

دلم گرفت 

انشالله خدا بهشون سلامتی عطا کنه 

چه رسرطانی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

ازتون خواهش میکنم تاپیکو پر بازدید کنید که همه ببینن

خدایا به حق دستای بریده آقام ابولفضل شفای بیمارو عطا کن 

خدایا بنده هات جز تو کسی رو ندارن 

برا مریض منم دعا کنید

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

براش دعا میکنم و صلوات می‌فرستم انشالله خدا براش معجزه کنه خوب بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

براشون آیت الکرسی خوندم دلم گرفت انشالله خدا بهشون سلامتی عطا کنه چه رسرطانی

پخش شده به چند جا زده اول سینه بوده..مرسی از لطفتون

پخش شده به چند جا زده اول سینه بوده..مرسی از لطفتون

توکلمون  همه به خداست 

بی اذنش برگ از درخت نمیفته 

بخدا من اونقدر فکر و خیال کردم قلبم درد میکنه 

حالا سپردم به خدا و آقام ابولفضل و واسطه و وکیل خودم و زندگیم قرار دادم 

دعاش کردم عزیزم 

منم دعا کن عشقم برگرده    بهم پیام بده

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

توکلمون همه به خداست بی اذنش برگ از درخت نمیفته بخدا من اونقدر فکر و خیال کردم قلبم درد میکنه حالا ...

من امشب هرچقدر تونستم امام حسینو امام رضا رو حضرت ابالفضلو صدا کردم اما یک ساعت نشد زنگ زدن گفتن داره جون میده..دارم دیوونه میشم دارم کم میارم هنوز خیلی جوونه بچش هنوز خیلی برای بی مادری کوچیکه