2777
2789

خودم وارد کننده لوازم ارایش هستم

و بصورت عمده تک و همکاری کار میکنم

اونایی که مغازه یا انلاین شاپ دارن میتونم با بهترین قیمت بصورت عمده باهم همکاری کنیم

و اونایی که دوست دارن تو خونه کسب درامد کنن بصورت همکاری باهم کار کنیم و سود و درامد خوبی داشته باشن. 

تاپیک های قبلیم کامل توضیح دادم الام بچم نمیزاره کامل تایپ کنم

هر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ضدافتاب شون دارید؟ قیمت عمده ش چنده؟ 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
چه برندی

عزیزم اگر منظورتون شرکت نفیس هست باید بگم من کارم مستقلع و وابسته هیچ شرکت و برندی نیست

اگرم منظورتون اینه چه برندی وارد میکنم باید بگم همه چی 

از ایمیجز و بیواکوا 

تا سیمپل نئودرم بایودما و گارنیر و همه برند ها

و حتی به خاسته ی مشتری های خاص برند هدی بیوتی فنتی و نارس

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

منم تو فکر ارایش بهداشتیمانشاا قسمت شه ازتون مشورت بگیرم تو شروع این کار

انشاالله عزیزم

ببخشید ضدافتاب شون دارید؟ قیمت عمده ش چنده؟

عزیزم شرکت شون خیلی ساله مرتب محصول تولید نمیکنه برای همین کم میارم که فوری میره. ولی الان در حال حاضر موجود ندارم

برندش چیه؟اگه بشه من تو فروش باهاتون مشارکت کنم خیلی به پول احتیاج دارم

عزیزم اگر منظورتون شرکت نفیس هست باید بگم من کارم مستقلع و وابسته هیچ شرکت و برندی نیست

اگرم منظورتون اینه چه برندی وارد میکنم باید بگم همه چی 

از ایمیجز و بیواکوا 

تا سیمپل نئودرم بایودما و گارنیر و همه برند ها

و حتی به خاسته ی مشتری های خاص برند هدی بیوتی فنتی و نارس

میتونید به این ایدی در روبیکا پیام بدید و بیشتر باهم صحبت کنیم @Marzieh_8376

عزیزم اگر منظورتون شرکت نفیس هست باید بگم من کارم مستقلع و وابسته هیچ شرکت و برندی نیستاگرم منظورتون ...

مرسی گلم حتما پیام میزنم 💖

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزیزم کانالی چیزی ندارین که اونجا محصولات رو ببینیم

ایدی اینستاگرام @arsaa_beauty 

غرفه باسلام (آرسا بیوتی)

اگرم خاستید میتونید به این ایدی در روبیکا پیام بدید و هرمحصولی خاستید با عکس و قیمت براتون ارسال میشه @Marzieh_8376

اگر ساکن اصفهان باشید فوری با اسنپ باکس براتون ارسال میشه ( به شرط موجود بودن)

ایدی اینستاگرام @arsaa_beauty غرفه باسلام (آرسا بیوتی)اگرم خاستید میتونید به این ایدی در روبیکا پیام ...

عه اصفهانید منم اصفهانم میشه لطفا بگید طرفاکجا هستید؟

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عه اصفهانید منم اصفهانم میشه لطفا بگید طرفاکجا هستید؟

سمت شهر فرش‌ . خیابان امام خمینی