2777
2789
عنوان

همکار عقده ای

301 بازدید | 9 پست

دقیقا همسن مادرمه و میتونسته سال پیش بازنشسته بشه اما از طمع پول این کار رو نکرده ایشون خانم و مجرده خودشو باحجاب نشون میده ولی یکبار در شیفت ندیدم نماز بخونه حتی شبا 

از روز اول طرحم که مسئول بخش بود اشکمو دراورد و کم کم جوری نشون داد ک با من خوب شده

همه بخش ازش میترسن ولی چندین ماهه دیگه مسئول نیست به هر بهونه میپره ب من و پاچه منو فقط مبگیره 

اعصابم داغونه و بخاطر وجودش دلم میخواد از شهرمون برم و جالبه این خانم اصلا بومی شهرمونم نیست 

امشبم ب بهونه الکی جلو همکارا گفت شمارو قبول ندارم و از اول قرعه تقسیم شیفت بندازیم 

بیماره و فقط با من مشکل داره 

واقعا اذیتم 

به حق همین شبای عزیز تقاص همه ناراحتیامو پس بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود کرده جوابشو بده و کم نیار و ازخودت دفاع کن بگو شما قبول نداری مشکل خودته منم شمارو قبول ندارم  بی زبون نباش نزار ی ادم مسخره اذیتت کنه حالا ک مسئول خاصیم نیست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بیخود کرده جوابشو بده و کم نیار و ازخودت دفاع کن بگو شما قبول نداری مشکل خودته منم شمارو قبول ندارم ...

جوابشو میدم اتفاقا اصلا نمیزارم فک کنه بی زبونم ولی فایده نداره انگار چون تنهاس همه جا فقط میشینه فک میکنه چطور منو حرص بده 

میگن چون تو ازش کوچیک تری حرصش گرفته 

و واقعا جای تعجبه ک با ۵۲ سال سن با من ۲۳ ساله لج کنه

جوابشو میدم اتفاقا اصلا نمیزارم فک کنه بی زبونم ولی فایده نداره انگار چون تنهاس همه جا فقط میشینه فک ...

خب پس جوابشو بده عین خیالتم نباشه ازاین ادما همجا هست 

روح و روانم بهم میریزه همش میشم فکر فکر فکر😭

دیوونه ولشکن اون زنیک رو بفکرخودت باش بیخیال باش و بگذر هروقت رفتی توفکرش یکاری کن مثلا باگشوی بازی کن یا ورزش کن یا هرچی کم کم واست اهمیتش می ریزه