2777
2789
ممنونم تو چه دارویی داده دکتر برات؟

خواهش میکنم امروزم بازوم میپرید زانوم یاد تاپیک شماافتادم من پرانول کلردیاز پوکساید والپروزولام برای استرس واضطراب میخورم ولی ازمایشم دادم کلسیمم پایین بود قرص خوردم پور منیزیوم زیرزبونی خوردم ۳سال هم ویتامین دی خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم امروزم بازوم میپرید زانوم یاد تاپیک شماافتادم من پرانول کلردیاز پوکساید والپروزولام برای ...

مرسی از راهنماییت

من آزمایش دادم همه چی اوکی بود احتمالا بخاطر اعصابمونه شما خیلی اینطوری میشی؟

مرسی از راهنماییتمن آزمایش دادم همه چی اوکی بود احتمالا بخاطر اعصابمونه شما خیلی اینطوری میشی؟

خواهش میکنم

اره بخاطر اعصابه بیشتر واسه من ازدور چشمم شروع شد هم پرش دارم توبازو هم نبض دارم جاهای مختلف نبایدبهش توجه کنی یابترسی چون بیشتر میشه داروهم خیلی تاًثیر داره ولی اگر استرسو کنترل نکنی باداروهم باز پیش میاد

خواهش میکنماره بخاطر اعصابه بیشتر واسه من ازدور چشمم شروع شد هم پرش دارم توبازو هم نبض دارم جاهای مخ ...

دقیقا همینطوره تو پشت ساق پاتم شده یهو چند دقیقه یا چند ساعت تند تند بزنه؟

دقیقا همینطوره تو پشت ساق پاتم شده یهو چند دقیقه یا چند ساعت تند تند بزنه؟

الان یادم نمیاد همه جام شده دور لب روی لپام دستام پاهام باسن به یه دکتر داخلی گفتم خودش گفت منم که دکترم دارم توپاهام مهم نیست بهش توجه نکن