2777
2789
عنوان

منو هاید استوری کرده چه جالب

132 بازدید | 14 پست

برای ازدواج و خوشبختی یکی به امام رضا دخیل بستم و کلی گریه و التماس😂

بعد ازدواجش منو هاید استوری کرد خوشبختیشو چشم نزنم🤣

به امام رضا معذرت🤚🏻😂 

وایسا دنیا من میخوام پیاده شم😄

گرچه خیلی دلم شکست ولی من هیچ وقت واسه کسی بد نخواستم بازم از خدا میخوام خوشبخت باشه😀

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

ی سوال 

پیجم خصوصی باشه کسی نمیتونه بهم پیام بده ؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میتونه

پ چرابعضیا خصوصین نمیشه ؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

چرا میتونه

بعد اینستا اخرین بازدید داره ؟

بعد اینستا اخرین بازدید داره ؟

یه جورایی اره

یه نقطه کنار اسم میاد وقتی سبز یعنی انلاین وقتی خاکستریه یعنی تازگی بوده 

یه جورایی ارهیه نقطه کنار اسم میاد وقتی سبز یعنی انلاین وقتی خاکستریه یعنی تازگی بوده

نقطه ای نیست 

بعنی مدتیه انلاین نشده

اها

چقدر کم پیدایی شما من بخاطر اون متنی که راجع به دوستت نوشته بودی خیلی یادت میفتم🥲

راستش دلیل اینکه اون متن خیلی روم تاثیر گذاشت این بود که یه نفر یه همچین متنی راجع به من نوشته بود 

اون موقعی که پیشدانشگاهی بودم یه بار توی مجله ی مدرسمون یه همچین متنی خوندم از یکی از بچه های اول دبیرستان که راجع به من بود ولی با یه نشونه هایی که فقط خودم می دونستم. یادمه خیلی به دلم نشست ولی هیچ عکس العملی نشون ندادم 

سه سال پیش شنیدم اون دختر فوت کرد...

باورت نمیشه چقدر گریه کردم 

چجوری قبرشو پیدا کردم 

چند بار سر خاکش رفته باشم خوبه 

حتی یه کلمه باهاش حرف نزدم ولی حس میکنم عزیزترینم دوستمه...

یه بار مامانشو دیدم سر خاکش، ازم مرسید من کی هستم.‌‌‌..واقعا نمیدونستم بگم کی ام فقط گفتم با دخترتون هم مدرسه ای بودم...‌نمی تونستم هیچ توضیح دیگه ای بدم

ولی من مطمئنم تو منو درک میکنی

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

چقدر کم پیدایی شما من بخاطر اون متنی که راجع به دوستت نوشته بودی خیلی یادت میفتم🥲

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک نماز روزه هات قبول🌹