2777
2789
عنوان

بنظرتون امام حسین تنها و غریب بود

147 بازدید | 16 پست

بنظرم نه اون همه یارو یاور داشت حاضر شدن سرشون از تنشون جدا شه ولی تنهاش نذارن 

حالا برگردین این زمان من خودم حتی یه نفر تو زندگی ندارم که وقتی دلم گرفت حرفامو بهش بگم حتی تلفنی 

چه برسه به اینکه بخاطر باور هام پا به پای من بجنگن 

شما چی؟شما هم مثل من تنهاترین هستین؟

خدایا دوست دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از روی خودخواهی یا برای خوش‌گذرانی، فساد و ستمگری قیام نکرده‌ام، همانا من برای اصلاح در امت جدم محمد (ص) قیام کرده‌ام تا اینکه امر به ‌معروف و نهی از منکر کنم. به سیره جدم محمد و سیره پدرم علی بن ابی‌طالب عمل کنم ..

نه حسین علیه السلام خدا رو داشت. خیلی هم پررنگ💔

بنظرت خدا برای ما کافیه؟قران گفته خدا برای بنده اش کافیه ولی من چرا چون کسی رو ندارم خیلی حس بدی دارم و واقعا تنهام؟

خدایا دوست دارم

ولی فک کن یه جمعیت عظیم از مردم برات نامه فدایت شوم بنویسن و دعوتت کنن به شهرشون

بعد اینطوری ازت استقبال کنن.💔

خدایی مظلومیت بیشتر از این  ؟

دختر سه سالت این طرف 

پسر ۶ ماهت اونطرف 

دستا و بدن توانمند برادرت ...

هر چیم تو این دنیا غریب و مظلوم باشیم 

حسین یه چیز دیگست🥺💔

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
خدا برای ما واقعا کافیه؟اگر کافیه پس من چرا حس خیلی بدی دارم و تنهام

عزیزم چون باهاش حرف نمیزنی پاشو وضوتو بگیر یه دفتر بزار جلوت حرباتو بهش بزن گلایه هاتو و تایخ بزن هر روز براش نامه بنویس سال دیگه این موقع برگرد و بخون تازه متوجه میشی چقدررررر حضور داره تو زندگیت خدا عشقه عشق

عزیزم چون باهاش حرف نمیزنی پاشو وضوتو بگیر یه دفتر بزار جلوت حرباتو بهش بزن گلایه هاتو و تایخ بزن هر ...

چقدر فقط با خدا حرف بزنم آدم از یه جایی به بعد دیوونه میشه 

فقط من حرف میزنم و جوابی نیست خیلی سخته خیلی 

خدایا دوست دارم
بنظرت خدا برای ما کافیه؟قران گفته خدا برای بنده اش کافیه ولی من چرا چون کسی رو ندارم خیلی حس بدی دار ...

می فهممت 💔دقیقا یه دورانی همین حس تو رو داشتم.

هیچکس دور و برم نبود همیشه مث ی عقاب تنها بودم 🙄

ولی یه روز دیگه بریدم از این همه بی کسی .

گفتم خداجونم دیگه بسه دیگه نذار اینطوری بمونم .

و واقعنم نذاشت خیلی زود دور و برم پر شد از آدمایی که فکر می کردم واقعا براشون مهمم و دوسم دارن و تا ابد قراره بمونن .هه🥲

ولی الان به جایی رسیدم که رفیق فابم فقط خودشه .😁

آدما میان و میرن .

پایه ثابت صحبتاتو بچسب دختر 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
چقدر فقط با خدا حرف بزنم آدم از یه جایی به بعد دیوونه میشه فقط من حرف میزنم و جوابی نیست خیلی سخته خ ...

نگو بخدا جواب میگیری عزیزم من ده ساله با خدا رابطم جوری شده نگم برات اهل نماز نیستم مذهبی نیستم 

منم با داشتن ۴تا خواهر ویه مامان ودوبچه و همسر امافقط  خدا درکم میکنه

خودش تو دلم انداخت که ایا خدا برای بنده اش کافی نیست؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است