2777
2789

یعنی میشه؟؟؟؟از صبح   هر نفسم   برام  همراه با  اشک بوده ک ریختم  

مادرش زده تو گوش دخترم    شوهرم با وقاحت طرف اون  پیر سگ رو داره     یعنی تو ۱۱ سال زندگی هر بلایی سرم امد  این  لاشی طرف اونار داشت   خدا لعنت ککه برادرام و پدر مادر خودمو ک نمیزارن طلاق بگیرم مهریمم نمیزارن خدا لعنتشون ککه ک  میگن تحمل کن   و   دیگه بریدم دیگه  نمیتونم   فقط ارزو مرگ دارم   از هنه  اطرافیانم متنفر هستم   شدم  مسخره عالم و ادم     برادر اشغالم حتی زورش میاد بیاد دنبالم   این وقت شب  شوهرم زنگ زده گمشو برو    تو ب چ حقی از مادرم پرسیدی  ک چرا دخترمو زدی    نوش جان بچت ک کتک خرده تو حقی از مادرم  بمرسی نداشتی !!!!جالبه مادرش با دادو هوار امد بالا و فوش میداد من گفتم چ خبر تهه چرا زدی و ۰۰۰۰     زنک    داستان داره با من     وای خدا چ گوهی کردم خودمو تو ازدواجم با این  نر ناشی   اشغاااااااااال   واقعا  خودکشی کردن حقمه  چراااااااااااااااا خدااااااااااااااااااااااااااااا سزاشونو نمیده اون ک دیگه از همه چییییییییی اگاهه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از دست مادرشوهرم خیلی شاکی ام فقط فرقم با اسی اینکه شوهرمم میدونه مادرش مقصر هست و حق رو بهم میده  دارم دق میکنم از دستش تا کی من باید جور خونه زندگیشو بکشیم تو این گرونی 🥺

جواب پس میده هر کس کار بدی بکنه به خدااااااا جواب میده مطمئن باش خدا خرشون میگیره

من  خون گریه میکنم ایمانم  از بین رفته   پن ندیدم جواب پس بدن میگم بلکه ادم بده خودمم ک این زندگیمه بقراااان من  دیگه نمیتونم   حتی  بیان کنم کاراسونو  ک بکم میگین حقته  چقدر نفهمی و بی ارزشی اجازه دادی و موندی تو این زندگی 

درکت میکنم عزیزم تحمل کن ان شالله خدا خودش جوابشون رومیده خودت رو نباز به فکر بچه هات باش عزیزم توزندگی هرکسی مشکل هست ناامید نشو از خدا بخواه بهت صبر وحوصله بیشتری بده 

صبوری
اروم باش عزیزم اونم مادربزرگ دخترتونه و پدرش اونام دخترتونو دوست دارن قضیه رو انقدرررر بزرگ نکن

قضیه بزرگه     خدا میدونه بزرگه    نمیدونی با چ حیونایی زندگی میکنم ک میگی  نمیدونی       شوهرم اجازه داد هررررررررررر   بلایی خواستن سرم بیارن      نمونه  کم حقیر کردنشون بگم ک لباس کهنهای  دختراشو میاورد میگفت تو استفاده کن نو نخر 

من بابام  ماهی   ۱۳۰ میلیون فقط اجاره میگیره    و شوهرم  تریلی داره   درامد بالای ۱۵۰ میلیون 

بعد این مادر شوهرم  هرررر کاری میکنه من خرج نکنم و  منو  تخریب کنه حقارتم بده چون خودشون ب شدت بی اصالت و نو کیسن و فقط برا ارث  امدن منو گرفتن بعد از عقد رک گفتن چکار میشه بابات سهمتو تو زنده بودنش بده  حتما باید بمیره    ادمهای مول دوس دیر میمیرن 

من حقم نیس ک  مثل گوه موندم  تو این زندگی ؟؟؟؟؟ بخدا حقمه  از بی شرفیمه ک موندم 

دیوونن بسپر ب خدا ، خدا صبرش زیاده ولی صبرش ک تموم بشه هلاکشون میکنه وایسا و ببین چی میشه عاقبتشون

۱۱ سااااال بلاهای خیلی بدتری  سرم اوردن    ندیدم  ککشون بگزه 

درکت میکنم عزیزم تحمل کن ان شالله خدا خودش جوابشون رومیده خودت رو نباز به فکر بچه هات باش عزیزم توزن ...

شوهرم بهم گفته گمشو برو بیرون   خودش جادس فردا خبر مرگش میرسه       ببین  تحمل نکرده ک به مادرش گفتم چرا زجرم میدین  چرا بچمو میزنین !!!!!کلی فوشای اون و جیغاشو   میگه   خوب کرده      ببین این اشغااااالو با دستای خودم خونشو میریزم قصم میخورم   بجهنم ک اعدام بشم دیگه بریدم  دیگه نمیتونم    زنگ زدم برادرم عوضی نمیاد دنبالم از بس تو ۱۱ سال قهر کردم رفتم و باااااز مثل گووووه برگشتم سر جای اول   همه ازم بی حساب شدن