2777
2789
عنوان

دوران عقد

1021 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

شما تو دوران عقد چقدر میرفتین خونه همسرتون؟ 

شب ها اونجا میموندید؟

من دوران نامزدی طولانی داشتم ، تو دوران نامزدی میرفتم خونشون مثلا هر دو هفته یکبار ؛ اما شب ها نمی موندم

الان که عقد کردیم همسرم و خانوادش دوست دارن بیشتر برم و بمونم شب ها اما من نمیتونم انگاری حس میکنم درست نیست 

میشه راهنماییم کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی کمتر بری احترام خودت حفظ میشه ،من با اصرار همسرم کلا دو ماه سه ماه یه بار شب وایمیسادم ،دیگه زود خودشو جمع و جور کرد زود عروسی گرفت😁اابته در حد دو سه ساعت دو هفته یه بار خونشون میرفتما

جمعه ها برو برا ناهار یا شام ،شب موندم بستگی به فرهنگ خانواده ها داره نمونی بهتره راستش حرمتت بیشتر ...

مثلا دیشب خونشون بودم با خانواده خودم

اخر شب مادر همسرم بهم گفت بمونم گفتم نه باید برگردم خونه کار دارم

امروز همسرم گفت بیام دنبالت بریم هیئت شبم خونمون باش 

راستش قبول نکردم گفتم دیشب اونجا بودم 

الان ناراحته ازم که چرا گفتم نه

خانوادمم با موندن مشکل ندارن ( نه اینکه هر روز اونجا باشم ها نه ولی اینکه هر از گاهی بمونن مشکل ندارن)

درست نیست منم دوست نداشتم برم ولی شوهری زورم میکردو اینکه من هرروز میرم حمام حالا خانه پدرشوهر روم ن ...

واییییی یکی از مشکلات من 

همسرم میگه برو چه اشکالی داره ولی من واقعا روم نمیشه 

من هر هفته میرفتم تو عقد شبا میموندم ولی اگه برگردم نمیرمممممم چون شچوهرم منو کشوند اونجا خودش نیومد

من همسرم هفته ای یکبار میمونه خونمون ولی بهم گفت تو نیای منم دیگه نمیام🥲