2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور کتابی؟ تو اینه چی بگم خب؟

اتفاق های روزمره تو تعریف کن برای خودت یا از اینده حرف بزن در مورد کتاب هم فقط عاشقانه و رمان نخون بیشتر کتاب های تاریخی بخون واسه من جواب داده

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

نمیدونم چطوری تو جمع خانوادگی و رفیقام خوبم ولی با ادمای غریبه خیلی بی اعتماد بنفسم

درکت میکنم

کتاب زیاد بخون پادکستای راجب این موضوع گوش بده

حالا که مدرسه تموم شده ولی شروع ک شد کنفرانس بده هرجور ک شده

با ادمای مختلف ارتباط برقرار کن با خودت تمرین کن

من قدیما اینطوری بودم که حتی نمیتونستم توی مغازه با فروشنده صحبت کنم ولی چندین بار که تکرار کردم درست شد..

اتفاق های روزمره تو تعریف کن برای خودت یا از اینده حرف بزن در مورد کتاب هم فقط عاشقانه و رمان نخون ب ...

اها پس درمورد اتفاق های روزمره صحبت کنم من بیشتر تو ذهنم صبحت میکنم اتفاقا من فقط تاریخو سیاسی میخونم گفتم شاید رمان عاشقانه خوب باشه

جنگ!
اها پس درمورد اتفاق های روزمره صحبت کنم من بیشتر تو ذهنم صبحت میکنم اتفاقا من فقط تاریخو سیاسی میخون ...

نه حرف هاتو به زبون بیار 

بنظر من عاشقانه باعث منزوی شدن میشه 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

درکت میکنمکتاب زیاد بخون پادکستای راجب این موضوع گوش بدهحالا که مدرسه تموم شده ولی شروع ک شد کنفرانس ...

خیلی ممنون که درک میکنی🌹

باورت نمیشه تاحالا کنفرانس ندادم وقتایم که میرفتم پای تخته ضربان قلبم میرفت بالا، الانم که دارم درموردش حرف میزنم حال بد میشه💔

جنگ!