بچه ها من ده روزه اقدامم علایم مشابه بارداری دارم امشب بعد مدت ها خونه مادر شوهرم اومدیم جوجه داشتن که از ظهری توی زعفران زیاد خوابونده بودن بعد نمیشد نخورم چون به شدت بد میشد و غیر جوجه چیزی نبود بخورم منم گرسنم بود زیاد خوردم الان یادم افتاد واقعا یادم نبود همه گفتن سقط میکنی الان پشیمونم ناراحتم خواهش میکنم بگید راسته واقعا سقط میشه اگه بچه ای در کار بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن عزیزم میگن احتیاط کننین نخورین با یه ذره زعفرون چیزی نمیشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
همونی که ماه اول اقدامی و بی بی زده بودی منفی بود و ناراحت بودی؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من یکی از دوستای صمیمی روزی سه لیوان زعفران و نبات و دارچین قاطی میکرد تا بتونه سقط کن گر نگهدار من آن آنست شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد حتی میگفت میرم رو اپن میپرم بچه ش الان سه سالشه