2777
2789

بهتره بگم اولین کتابی ک خوندم

رمان درام، جنایی، پلیسی، ماجراجویی بیشتر

خیلی به دلم نشست

بچه های محل و مرد برفها

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیکام هست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از نسل خورشید

بامداد خمار 

تئوری انتخاب 

نبمه تاریک وجود 

بینوایان 

بلندی های بادگیر

رودخانه بی بازگشت

این کتاب جن دارد 

جن شناسی(بر اساس تحقیقات اد و لورین وارن) 

آدم های سمی 

غول درون 

دنیای قشنگ نو

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

سووشون

تعریفش رو زیاد شنیدم و دارمش اما هنوز نخوندم چون دارم کتاب های دیگه میخونم 

ارزش خوندن داره براش وقت بذارم؟ 

و میشه لطف کنید یکم بیشتر درباره ش توضیح بدید؟ 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

تعریفش رو زیاد شنیدم و دارمش اما هنوز نخوندم چون دارم کتاب های دیگه میخونم ارزش خوندن داره براش وقت ...

من پارسال خوندم و دوست داشتم. ویژگی عمومی که خودت هم در جریانی نویسنده‌ش سیمین دانشور هست و کتاب تقریبا سیصد، چهارصد صفحه است.

ماجرا در فارس اتفاق می‌افته و حول و حوش جنگ جهانی دوم. زری(زهرا) با همسرش یوسف و سه تا بچه‌هاشون و خواهر همسرش در یک خونه زندگی می‌کنن. یوسف زمین‌دار هست و زمینش رو نمی‌فروشه چون معتقده مردم کشور خودش و رعیت از مردم دیگه که برای جنگ وارد ایران شدن واجب ترن.

راوی زهرا هست و گاهی به زمان قبل از ازدواج اشاره می‌کنه که دختر شجاع و دبیرستانی بوده و بعد از ازدواج چون عاشق یوسف و بچه‌ها هست نمی‌تونه مثل قبل شجاع باشه و یک مادر و همسر نگرانه.

زبان عموما راحته و جاهایی که اصطلاح شیرازی هست انتهای کتاب ترجمه داره.

من پارسال خوندم و دوست داشتم. ویژگی عمومی که خودت هم در جریانی نویسنده‌ش سیمین دانشور هست و کتاب تقر ...

خیلی ممنونم😍💙💙💙

من الان دارم کتاب چشمهایش رو میخونم بتمومش که کردم حتما سووشون رو شروع میکنم

خیلی ممنونم😍💙💙💙من الان دارم کتاب چشمهایش رو میخونم بتمومش که کردم حتما سووشون رو شروع میکنم

خواهش می‌کنم.

وای. نتونستم تا آخرش بخونم. حس می‌کردم نویسنده چون آقا هست احساسات خانوم رو زشت به تصویر کشیده.

هوشنگ گلشیری هم تونستی بخون. توصیفاتش رو بیشتر دوست دارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14023558/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8

این تاپیکم معرفی کتابه 

بهترین کتاب روانشناسی که خوندم و خیلیی به دردم خورد «نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد»

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

خواهش می‌کنم.وای. نتونستم تا آخرش بخونم. حس می‌کردم نویسنده چون آقا هست احساسات خانوم رو زشت به تصوی ...

ممنون حتما