2777
2789

من بیمه کردم خودمو بیمه عمر مان گفتن بعد ۱۲سال حقوق مستمری میگیرم میخوام ببینم حقوق از سال اضافه میشه یا یه مبلغ سابت میدن فقط ؟اگه یه مبلغ سابت بدن که با این تورم بدرد نمیخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیمه کردم خودمو بیمه عمر مان گفتن بعد ۱۲سال حقوق مستمری میگیرم میخوام ببینم حقوق از سال اضافه میش ...

ببخشید ولی این بیمه های زندگی همون قلک زمان بچگیمونن ،با یه چسِ سود که تا دوازده سال دیگه دندون گیر نیست،

اگه بتونی خودتو زنان خانه دار تأمین اجتماعی بکنی تا آخر عمر حقوق خیلی بیشتری میگیری 

در کل اگر گزینه تورم اضافه کرده باشی دست خودته که چقدر میخوای سالانه اضافه تر بدی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
ببخشید ولی این بیمه های زندگی همون قلک زمان بچگیمونن ،با یه چسِ سود که تا دوازده سال دیگه دندون گیر ...

من ۲۰در وزدم اما میخوام بدونم حقوقی که قراره از بیمه بگیرم اونم هرسال زیاد میشه؟

ممنون عزیزم چند نفربهم گفتن فقط یه مبلغ سابت بهت میدم خیلی حالم بد شد چون اگه سابت باشه که اصلا بدرد ...

اولش برات حساب میکنن ،یه چارت بهت دادن که همرو توضیح داده، برات نوشته اگه هرسال مثلا بیست درصد اضافه بریزی چقدر اخر سی سال بهت تعقل میگیره، یا اگع نریزی چقدر، اگه یادت رفته دوباره ازشون بپرس

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
ممنون دوست عزیز

موقی که قرارداد می بستین همه ای سوالات رو باید از کارشناس می‌پرسیدید یه جدول دارن که همه توضیحات رو کامل نوشته و موقع قرارداد شما رو به بیمارستان پاسارگاد معرفی میکنند و چکاپ کامل با هزینه بیمه ایران میشید که ببینن مشکل و بیماری خاصی دارید یا نه و بعد از قرار اد بیمه نامه میدن با یه کیف مخصوص و کارت طلایی میدن و هر سال کارت طلایی رو تمدید میکنن که شامل همه چیز هست حتی بوتاکس و ایمپلنت 

و آخر قرارداد که حالا ۱۲یا ۱۵ یا هر مقدار که باشه مبلغ رو بر اساس تورم اون سال میدن و اگر هم نخواستین آخر ۱۲سال باز خرید میکنند که مبلغ قابل توجهی هست .

شما سالانه چه مبلغ واریز میکنید ؟

موقی که قرارداد می بستین همه ای سوالات رو باید از کارشناس می‌پرسیدید یه جدول دارن که همه توضیحات رو ...

سلام دوست عزیز من امسال 32000000واریز کردم سال سوم هست 

همه سوال هارو اولش پرسیدم ولی مشاورای بیمه موقع قرار داد گفتن میتونم بعداز پایان قرارداد مستمری مادامعمربگیرم که هرسال مستمری افزایش پیدا میکنه اما بعدش میگن مستمری ثابت هست افزایش پیدانمیکنه 

برای چکاپ وایناهم رفتم 

ساکن تهرانم 

همه اینارومیدونم 

فقط این برام سوال چرا حقوق مستمری هرساله افزایش پیدانمیکنه؟؟؟ حقوق سابت که رفته رفته بی ارزش میشه

سلام دوست عزیز من امسال 32000000واریز کردم سال سوم هست همه سوال هارو اولش پرسیدم ولی مشاورای بیمه مو ...

سلام دوست عزیز 

من از بیمه ایران دفتر مرکزی سوال کردم گفتن اگر شما هر سال مبلغ تون رو افزایش بدید از اون طرف هم حقوق تون هر سال افزایش پیدا میکنه.

به طور مثال یکی سال اول ۱۰ تومن پرداختی داره سال دوم ۱۱میلیون سال سوم ۱۲میلیون سالی ده درصد افزایش میده موقع  دریافت حقوق هم به همین نسبت سالانه افزایش پیدا می‌کنه.