2777
2789
عنوان

زینک سولفات یا زینک گلوکونات؟

38932 بازدید | 17 پست

بچخ من تو 9 ماهه. با هزار مصیبت بهش آهن و ویتامین می دیم. ویتامینش بی بی جویسه ولی چون زینک نداره توش می خوام زینک رو جدا بده. اکثرا زینک سولفات میدن ولی  چند جا خوندم میگن زینک سولفات باعث اختلالات گوارشی و حتی تشدید ریفلاکس میشه. می خواستم ببینم کسی هست دکترش برای بچه زیر یکسال زینک گلوکونات داده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر آهن جدا میدی بهش یورو ویتان بده زینک هم داره به صورت گلوکونات و آ و د و گروه بی هم داره مثل بیبی ...

یوروویتال اسم شرکتشته که قطرش همون بی بی جویسه. بی بی جویس هم زینک نداره!

من فقط زینک سولفاتو میدونم که اختلالات گوارشسو باعث میشه حتی برا بزرگسال هم توصیه میکنن بین غذا مصرف بشه پس اینو به بچه ندین که اذیت میشه

دنیا همان یک لحظه بود!... آن دم که چشمانت مرا، از عمق چشمانم ربود💏

آخ آخ ببخشید دخترم حواسمو پرت کرده بود منظورم نیوکیندر از شرکت یورو ویتاله

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دخترم گوشیمو شکونده نمیتونم عکس بزارم یه سرچ بکنی اینترنت تو سایت داروکده محتویاتش رو میاره

یعنی از بی بی جویس و سانستول بهتره؟ برای زیر یکسال چند سی سی باید داد؟

یعنی از بی بی جویس و سانستول بهتره؟ برای زیر یکسال چند سی سی باید داد؟

من چون آهن رو جدا میدم (پودر فرامکس) دنبال یه چیزی بودم که آهن نداشته باشه. سانستول امتحان نکردم ولی اینو دیدم محتویاتش مثل بیبی جویسه + فولیک اسید و زینک و ویتامین ای و کا  و بیوتن و این چیزها. قبلش هم بیبی جویس میدادم. آها در ضمن میخواستم آ و د هم به اندازه استاندارد داشته باشه. مثلا تو سندروس کمتر هست مقدارش.

باید 5 سی سی روزانه بهش داد

یعنی اگه بتونی ویتان بدی عالیه برای رشدش

ویتان قبلا بهش می دادم ولی الان که دوتا دندون درآورده می ترسم بهش بدم. چون بعضیا میگن دندونای بچمونو بخاطر آهنش رنگی کرده.

من برای آهن بهش سیدرال می دم. برا همین مثل شما دنبال مولتی ویتامینی هستم که آهن نداشته باشه. سانستول رو خودم ه که بچه بود بهم دادم و می دونم ویتامین خوبیه ولی حیف زینک توش نیست.

شما بچتون چند ماهشه؟ 5 سی سی رو تو یه مرحله بهش می دین؟ با قاشق یا سرنگ؟

الان 13 ماهشه. گاهی در طول روز گاهی یکباره بستگی به مودش داره که اون روز چه طوریه. من با سرنگ دادم از ابتدا. در طول روز بهتره دکترش میگه اینطور جذبش بهتره.

من یه دو هفته بهش ویتان دادم به تجویز پزشک، با مصیبت چون نمیخورد و در طول روز میخورد کم کم  و آب هم نمی خورد روش احساس کردم روی دندوناش یه ردی داره میفته دیگه نه خودمو عذاب دادم نه اون طفلک رو. از اول فرامکس میدادم و اصلا سیاه نکرد دندونش رو. برای همین منم دنبال مولتی خوب بدون آهن بودم که آو د به اندازه داشته باشه. چون دخترم مولتی سندروس شکلاتی رو خیلی دوست داشت ولی دکترش گفت کافی نیست ویتامینش.

ویتان قبلا بهش می دادم ولی الان که دوتا دندون درآورده می ترسم بهش بدم. چون بعضیا میگن دندونای بچمونو ...

سلام temeni جان

من امروز واسه دخترم ک یک هفته اس وارد 6ماه شده آهن سیدرال گرفتم.ولی نوشته مقدار آهنش 7میلی گرمه تو هر 1میلی لیترش.مقدار آهن موردنیاز هم 15 میلی گرمه.میتونم 2 میلی لیتر بهش بدم؟

دکتر دخترم بهش آدزیر داد ولی چون ویتامینای دیگه رو نداشت و ترسیدم دندون دخترم سیاه بشه براش سیدرال خریدم.مقدار آهن آدزیر ب اندازس ولی سیدرال کمه.شما اطلاعی تو این زمینه دارین؟