2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمابگیدعزیزم

من یه غده لنفاوی زیر بغلم دارم وقتی یکم بهش فشار بیارم دردم میگیره‌ 

الان این منجر به سرطان‌ میشه یا ن؟!خطرناکه؟

چند روزه دارم از استرسش‌ میمیرم😕باید به متخصص‌ مراجعه‌ کنم بنظرتون؟؟

در جهان دیگر،شاید..🌱
من یه غده لنفاوی زیر بغلم دارم وقتی یکم بهش فشار بیارم دردم میگیره‌ الان این منجر به سرطان‌ میشه یا ...

عزیزم‌منم هفته پیش زیر بغلم یه غده حس کردم اندازه عدس بود اما الان دیگه نیست چند روز صبر کن اگه از بین نرفت برو سونو، همه چی به سرطان ختم نمیشه هزارتا مورد غیر از سرطان میتونهباشع

در این حین فعالیتی هم انجام میدادی یا استراحت میکردین؟

نه عزیزم همه کارامو می کردم نترس اصلا نگران نباش اگه تا شنبه بهتر نشد برو سونو از سینه که زیر بغل رو هم انجام میدن، بعد اونجا خودشون بهت میگن چیه من پارسال رفتم سونو سینه چون نوک سینم تغییر شکل داده بود گفتن یه غده کوچیک تو سینه که نود درصد چیز خاصی نیست هم دکتر سونو گفت هم متخصص، منم مثل شما همش نگران بودم قبل از اینکه برم دکتر کنار بچه هام می نشستم و گریه می کردم اما وقتی رفتم دکتر دیدم از هر صدتا غده یکیش سرطانیه نگران نباش

من یه غده لنفاوی زیر بغلم دارم وقتی یکم بهش فشار بیارم دردم میگیره‌ الان این منجر به سرطان‌ میشه یا ...

پس شماازکجامتوجه شدی که بدخیمه 

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
پس شماازکجامتوجه شدی که بدخیمه

دوست عزیز من سنو‌ گرفتم 

ولی به متخصص‌ نشون ندادم دکتر بهم گفت تورم غدد لفناوی‌ بعدش گفتن که تو خوانوادتون‌ بیماری‌ مثل‌ سرطان‌ داشتین یان‌ من مادربزرگ‌ با عموم بر اثر‌ سرطان فوت شدن که از قضا بر اثر تورم غده‌ بود بعدش منجر به سرطان شددکترم گفتن احتمال اینکه ارثی‌ هست زیاد باید به متخصص‌ مراجعه‌ کنید و منم بر اثر حرف ایشون‌ گفتم تورمم‌ بدخیمه‌ 

الکی از خودم در نیاوردم

از اون جایی که من زیرر بغلم‌ و ناحیه‌ سینمم‌ درد گرفته‌ بود شدید و ایشون احتمال اینو‌ داد

ولی اینا اطلاعات شخصی بودن و من تو تاپیک‌ بیانش‌ نکردم  

به متحصص‌م‌ نشون دادم‌ گفتن هر ماه سر موعود‌ بیاین‌ چک کنید اگه اندازش‌ ثابت‌ باشه مشکلی نیست‌ دردشم‌ تا وقتی که اندازش‌ بزرگتر‌ از این نشه عادیه...😊💚

در جهان دیگر،شاید..🌱