2777
2789
عنوان

از اون دوس پسرایی ک خل بودن و ولتون نمیکردن چ خبر😂🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شانس تو بوده بخدا😐😂 تا ولش کردی ب یه جایی رسیدتف

حالا تایمی ک با من بود ی بدبختی بود حتی خونوادشم دوسش نداشتن😂

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

دوس پسر نبود ولی عاشقم بود دوست نشدم هر چقد اومد و التماس کرد دو تا زن گرف دو تا پسر داره ...

چ خبره دوتاااا؟ خوب شد زنش نشدی وگرنه هوو میاورد برات:/ 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

وای یادم انداختی عه عه طرف مالک گروه بود همشهریم بود گفت ۲۴ سالمه و .‌‌... بعد عکسشو دیدم گفتم بهت نمیخوره گفت ۲۲ سالمه و دانشجوعم گفتم باشه پس من میام دانشگاه اونجا همو میبینم اولش گفت باشه وای کی ببینمت و ... منم گفتم ب زودی ب شب نکشید گفت من ۱۷ سالمه

ردش کردم التماس میکرد ک میخوامت بلاکش میکردم با اکانت دیگه اومده بود 

بعدم گفت باشه همین کارا رو بکن ببینم بعدا کی باهات ازدواج میکنه😕🤣

من با پسر وارد رابطه نمیشمبچه ک نمی خوام بزرگ کنم

اومای گاد😐😂 از سنگینی حرفت کمرم گرفت

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
شکر خدا که هیچ وقت بازیچه هیچ پسری نبودم😊😊

هر کس ک دوست پسر داره زیبا جان بازیچه نیست 

ولی خب شکر خدا ک شما نبودی ❤️

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
چ خبره دوتاااا؟ خوب شد زنش نشدی وگرنه هوو میاورد برات:/

ن دیگه عاشقم بود نمیاورد    اینو مامانش ب زووور گرفته بود زنه پنج سال هم  ازش بزرگ بود   دیگه دووم نیاورد   رف یکی دیگه گرف 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
حالا تایمی ک با من بود ی بدبختی بود حتی خونوادشم دوسش نداشتن😂

حالا کی گفته هرکی پزشکی قبول شه خوشبخت عالمه؟😂

دوست نبودیم ولی ولم نمیکرد

دم‌خونمون

جلوی باشگاه

جلوی کلاس زبان

جلوی مدرسه 

همه جا دنبالم‌میومد تو آفتاب بارون برف

ولی اصلا شرایطمون بهم نمیخورد

یه روز توی همین روزا منوازدواج کردم اونم کرد ولی طلاق گرفت الآنم گاهی میبینمش نگام‌میکنه اما من هیچوقت نتونستم دوستش داشته باشم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕