2777
2789
عنوان

درد دل غم رفتنش چه کرد با دل من

81 بازدید | 16 پست

دلم تنگه واسه داداشم .

بیاین دور هم یکم سبک بشیم . یادی کنیم از کسی که دیگه جسمش را نداریم ولی همیشه کنارمونه

از آدمی بگین که غم رفتنش هنوزم واسه تون سنگینه.

دیشب خواب داداشم را می‌دیدم که اومده میگه زنده ام . تو خواب عصبانی بودم چرا نگفته زندس ولی الان میگم کاش واقعا زنده بود.

❤️❤️😍🥰❤️❤️

عزیزم تو بارداری خودتو ناراحت نکن، سعی کن به چیزای مثبت فکرکنی،

هرچند من میدونم سخته، من خودمم یکساله داداشمو ندیدم و خیلی دلم براش تنگه ولی اون دلش از سنگ شده نمیخواد مارو ببینه😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا رحمتش کنه جایگاهش بهشت باشه❤️‍🩹

منم صمیمی ترین دوستم که از خواهر برام عزیزتر بود رو ۴ ساله از دست دادم ، حقش نبود اونقدر بد بمیره💔

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

خدا بیامرزتشون منم دایی عزیزم و پسرش تو یه سال از دنیا رفتن و پسر داداشم هم نصادف کرد فوت شد عید امسال بیستر وقتا خوابشونو میبینم ک میگن زنده ایم نمردیم 😞😞

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بامرگ هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....من خودم پدرم مدتی پیش فوت کرد و این حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت.....مطمئن باشید هنوزم برادرتون کنارتون هست تازه بیشتر از همیشه حضور داره...

عزیزم تو بارداری خودتو ناراحت نکن، سعی کن به چیزای مثبت فکرکنی،هرچند من میدونم سخته، من خودمم یکساله ...

امان از وقتی که راهی برای دیدنش نباشه .گلم سعی کن خودت یه راهی واسه رفت و اومد فراهم کنی .من الان حسرت روزایی را میخورم که میتونستم ببینمش باهاش حرف بزنم ولی هر دو مون کوتاهی کردیم .

الان با خواهر برادرهام بیشتر قدر همو میدونیم . بیشتر میریم و میایم ولی نبود اون یکی هر دفعه میزنه تو ذوقمون . دیگه اون آدم های قبل نیستیم

❤️❤️😍🥰❤️❤️
انشالله خدا رحمتش کنه جایگاهش بهشت باشه❤️‍🩹منم صمیمی ترین دوستم که از خواهر برام عزیزتر بود رو ۴ سا ...

خدا رحمتش کنه 

از دست دادن دوست صمیمی هم درد بدیه .

ببخش گلم مگه چطور رفت که خیلی بد بود ؟

❤️❤️😍🥰❤️❤️
خدا بیامرزتشون منم دایی عزیزم و پسرش تو یه سال از دنیا رفتن و پسر داداشم هم نصادف کرد فوت شد عید امس ...

خدا بیامرزتش ون خیلی سخته .

من چند وقت یه بار خواب میبینم داداشم زنده بوده برمیگرده سر خونه زندگی ش .

شاید دلیل خواب‌هام اینه که تا چند ماه باور نکرده بودم که دیگه نیستش

❤️❤️😍🥰❤️❤️
خدا رحمتش کنه از دست دادن دوست صمیمی هم درد بدیه .ببخش گلم مگه چطور رفت که خیلی بد بود ؟

خودشو از پل پرت کرد پایین تو جاده ، ماشین از رو جنازه اش رد شد❤️‍🩹

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

خدا بیامرزتش ون خیلی سخته .من چند وقت یه بار خواب میبینم داداشم زنده بوده برمیگرده سر خونه زندگی ش . ...

عزیزم همه رفتنیم براش قران بخون خدا همه رفتگانو ببخشه و بیامرزه 🤲

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد