2777
2789
عنوان

ساک خالی هسته هفته و الان لکه بینی بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 60 پست
انشالله که هست هیچ وقت امیدتو از دست نده عزیزم

عزیز دلم هنوز نا امید نشدم شام پختم و خوردیم دوباره دراز کشیدم آخر شب هم شیاف میذارم. صبح قرص تیروئیدم یادم رفت بخورم نمی‌دونم ربط داره یا نه چون تا دیشب لکه بود تقریبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بارداری اولم مثل شما بود و متاسفانه سقط شد ولی دقیقا ۹ ماه بعدش دوباره باردار شدم. ساک دفرمه نشونه دفع شدن ساکه به این بارداری پوچ میگن جنین نیست و فقط ساک خالیه

غصه نخور عزیزم نینی برات کنار گذاشته شده و وقتش بشه سالم میاد تو دلت

منم بارداری اولم مثل شما بود و متاسفانه سقط شد ولی دقیقا ۹ ماه بعدش دوباره باردار شدم. ساک دفرمه نشو ...

عزیز دلم آخه من تو پنج هفته دی ماه هم سقط داشتم الان دیگه مثلا تخت نظر پزشک بودم وقتی جواب مثبت شد تمام شده حساب کردم. تو این سایت دیدم چند نفر گفتن بعد چند هفته اون ساک بارداری شون منظم شده  بعدم جنین داخلش دیدن هنوز کمی امید دارم

عزیز دلم هنوز نا امید نشدم شام پختم و خوردیم دوباره دراز کشیدم آخر شب هم شیاف میذارم. صبح قرص تیروئی ...

فکر نکنم ربطی داشته باشه

منم تو بارداری بعضی وقتا یادم میرفت قرص تیروییدمو بخورم

منم بارداری اولم مثل شما بود و متاسفانه سقط شد ولی دقیقا ۹ ماه بعدش دوباره باردار شدم. ساک دفرمه نشو ...

فکر کردم آماده همه جور پیش آمدی هستم ولی اینو خوندم کلی اشکام ریخت به خودم گفتم پس هنوز دلخوش و امیدواری که اینجوری ناراحت شدی‌‌‌‌... من تو دی ماه کمی ناراحت شدم دلم برای اون چند روز تنگ شد ولی اینجوری اشک نریختم بغض نکردم اصلا انگار بوده و هست و باهاش زندگی کردم

انشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه هی الآنم دعا کردم اگه نیست اگه بوجود نمیاد اگه مصلحت خودش نیست اگه میخواد ناقص بیاد نیاد ولی بهم آرامش بده حال جسمی روحی م بد نشه 

عزیزم رفتی دکتر

سلام عزیزم فردا دکترم هست میرم ولی این دو روز عین پریود خون میبینم و پد عوض میکنم ....ممنون از اینکه به یادم بودی فردا میام میگم ولی احتمالش کمه مونده باشه اونم سالم باشه مگه خدا اینطور بخواد 

سلام گلم نتیجه چی شد؟

سلام عزیزم ساعت نه خواستیم بریم خوب شد همسرم دیر آماده شد رفتم دستشویی دیدم یه چیزی افتاد فهمیدم همونه عکسش گرفتم. رفتم دکتر سونو کرد گفت کامل جنین سقط شده دفع شده قرص نوشت گفت بخور کامل پاک بشی الان دیدم رو سه تا قرص ننوشته چطور بخورم دوتاش تو نت روزی یکی هست خوبه نوشته کی بخوری ولی یکی برای هر کسی متفاوته نمی‌دونم چطوری بخورم شش ساعت یکی دوازده ساعت یکی یا روزی یکی

سلام عزیزم ساعت نه خواستیم بریم خوب شد همسرم دیر آماده شد رفتم دستشویی دیدم یه چیزی افتاد فهمیدم همو ...

انشاالله خیره خداروشکر زود افتاد کارت به کورتاژ نرسید

حتما دوباره برو دکتر سونو واژینال بشی که بقایا نمونده باشه کامل دفع بشه

منم سقط داشتم ولی دقیییقا ۹ ماه بعدش باردار شدم

خدا خیلی بزرگه مطمئن باش یه نینی سالم برات کنار گذاشته عزیزم

یادت نره شنبه بری دکتر هم باید دارو بخوری هم بدنتو تقویت کنی با غذاهای مقوی

انشاالله خیره خداروشکر زود افتاد کارت به کورتاژ نرسیدحتما دوباره برو دکتر سونو واژینال بشی که بقایا ...

ممنون عزیز دلم خدا بچه ت حفظ کنه رفتم سونو هم کرد گفت دفع شده قرص هم می‌نویسم لخته ای چیزی هم باشه دفع بشه گفت کمی لخته هست. دو قرص برای عفونت نوشت باز اسید فولیک و ب کمپلکس و ... این قرص آخری که همونه برای دفع لخته اینا نمی‌دونم چطور بخورم نمیدونستم ننوشتن روش رو یه چرک خشک کن فقط نوشته تا یک ساعت بعدش نخواب