2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت نی نی

234 بازدید | 36 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

من دیروز سونو ان تی انجام دادم غربالگری سه ماهه اول

خداروشکر گفت همه چیز اوکی و نرماله گفتم جنسیتش چیه سونوگرافیست یه مرد مسن بود گفت هنوز زوده گفتم احتمال چی بعد با احتمال گفت دختره 

اما همه اطرافیان میگفتن پسره

خودمم نود درصد حسم میگفت پسره چون

اصلا حالت تهوع نداشتم تو این دوازده هفته کلا دو دفعه بالا اوردم

رنگ ادرارم تیرس

ویار چیزای شور و خنک دارم

اصلا تنبل نشدم و همش درحال بیرون رفتن و گشت و گذارم خداروشکر ذره ای درد هم ندارم 

ضربان قلب نی نی هم گفت ۱۵۰

دوستم ضربان قلب نی نیش ۱۵۸بوده بچش پسره

میخاستم بدونم با این شرایطی ک بهتون گفتم به نظرتون واقعا نی نی دختره یا پسر😝😜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نداره یه سوزن نخ بزار رو نافت تکون  دستتو نده اگر سوزنه چپ راست رفت یعنی پسر اگر دور خودش دور خورد دایره ای رفت یعنی دختر تمام

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

هر چند که به علائم ربطی نداره تمام علائم های من برای پسر بود ولی دخملم تو راهه 

درصد خطا تو آن تی وجود داره

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

احتمال که میگن 70درصد درسته 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

واقعا به علائم نیس،من بارداری پسر دیدم از تهوع تا ماه آخر زیر سرم دخترم همین طور دیدم.فقط ورم رو دیدم تو دختر بیشتره،تو بارداری دختر مادر از حالت عادی یکم زشتر میشه ولی بارداری پسر قشنگتر میشه،تازه همینم صد در صد نیس

ب دوستم اول دختر گف بعد رفت پسر اصلااین جیزاواقعی ودقیق نیی  ضربان قلبش پایین برادختر میخوره چون دوستم دکترش گف ضربان ۱۵۷ ببعد پسر معمولا

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚