2777
2789
عنوان

دعا کنم براتون

59 بازدید | 12 پست

خب من خودم هر وقت دعا میکنم،دعا هام برآورده میشه...

شاید کسی اینجا باشه که بخاد براش دعا کنم.‌‌..

مثلا اینکه من از فلانی جدا میشم و اینا...

تونستین یسری چیزا هم بگین در موردش تا دقیق در بیاد...

با قرآنه:)

سهم منم یه صلوات🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه واسم دعا کنی تو آزمون قبول بشم ؟ خیلی برام مهمه . کنکور نیستا ولی اگه قبول بشم مییتونم تو ...

عزیزم چشم برات دعا میکنم...

امیدوارم همیشه موفق باشی

مادر شوهر و پدرشوهرم ازمون دور شن برن ولایت خودشون ما هم زندگی خودمون کنیم اونا که اینجان باید کلی ک ...

چشم سعی میکنم ولی عزیزم سعی کن خوب همیشه فکر کنی و برای کسی بد نخوای🌱

بدهی بالا آوردیم‌ پدرم تو بد دردسری افتاده. تو این شب های عزیز دعامون کن عزیزم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چشم سعی میکنم ولی عزیزم سعی کن خوب همیشه فکر کنی و برای کسی بد نخوای🌱

من بد نمیخوام ولی مطالق میل مادرشوهرم نمیخوام خودشون شیراز بالا شهر خونه دارن ولی اینجا ما باید ماهی ۱۵تومن کرایه با شارژ بدیم خودمون یه خونه کوچیک داریم به خاطر خرجی که برای اونا میکنیم که همش حقوق منه نمیتونیم خونه بزرگتر بگیریم . مادرشوهرم دوست داره بیاد با ما زندگی کنه چون پدرشوهرم خیلی اذیتش میکنه منم بچه کوچیک دارم شاغل هم هستم باید برم سرکار ولی امان از دخالت ها و پدرشوهرم نمیتونم تحمل کنم دویت دارم بغرستمش مهد کودک به جای خونه اونا واقعا شرایط بدی دارم دوس دارم برن شیراز ما هم ماهانه کمک میکنیم دیگه نه ماهی ۱۷م درست مادرشوهرم دوست نداره بره شیراز ولی اگه برن به ما کمک میکنن خونه بخریم و یکم جون بگیریم . دیروز شونرم هم میگفت ایکاش میرفتن اونم خسته شده